BS/2 dalyvavo vienoje stambiausių bankinių technologijų parodų JAV


BS/2 atstovai (iš kairės) Emil Musayev, Vilius Gofmanas ir Sergej Pokusajev

Naujausios bankinių technologijų tendencijos, novatoriški sprendimai, bankomatų ateitis XXI amžiuje – šios ir kitos temos buvo aptartos 2018 m. vasario 6–8 dienomis Las Vegase (JAV) vykusioje vienoje stambiausių bankinių technologijų konferencijų: „US Conference 2018 Innovate and Succeed: the Next Decade for ATMs“. Renginį organizavo Tarptautinė bankomatų pramonės asociacija (ATMIA).

„JAV yra ne tik viena didžiausių, bet ir patraukliausių bankinių technologijų rinkų. Iš beveik 3,5 mln. visame pasaulyje veikiančių bankomatų per milijoną tenka Amerikos rinkai. Taigi nenuostabu, kad ir BS/2 stengiasi aktyviai pristatyti naujausius savo sprendimus ir paslaugas vietos verslui, užmegzti naujų kontaktų ir dar labiau įsitvirtinti šioje rinkoje“, – savo įspūdžiais apie vykusį renginį dalijosi BS/2 Pardavimo departamento vadovas Emil Musayev.

Pasak E. Musayev, BS/2 komanda renginio metu pristatė kompleksinį savitarnos įrenginių apsaugos ir monitoringo sprendimą „ATMeye.iQ“, kuris buvo apdovanotas „Lietuvos metų gaminio 2017“ aukso medaliu. Šis sprendimas šiuo metu yra įdiegtas į 70 000 savitarnos įrenginių visame pasaulyje. Dėmesio sulaukė ir kiti BS/2 kuriami programiniai monitoringo bei verslo procesų valdymo produktų šeimos „.iQ“ sprendimai bei paslaugos.

Vietos verslininkams renginio metu taip pat buvo pristatytos BS/2 teikiamos bankomatų priežiūros paslaugos, bendrovės siūlomi sprendimai, skirti mažmeninei rinkai, įmonių grupės „Penki kontinentai“ vykdoma veikla.

„JAV rinka yra viena iš strateginių mūsų krypčių. Praėjusiais metais pasirašėme susitarimą su viena didžiausių savitarnos įrenginių priežiūros paslaugas teikiančių įmonių dėl 9 tūkstančių bankomatų apsaugos ir vaizdo stebėsenos sprendimo „ATMeye.iQ“ pardavimo. Tai nuteikia mus optimistiškai, ieškant naujų pardavimo kanalų“, – teigia E. Musayev.

Tai ne pirmas renginys JAV, kuriame dalyvauja BS/2.  Metų pradžioje buvo aplankyta grandiozinė paroda Niujorke –  „NRF 2018: Retail’s Big Show“, kurioje mažmeninės prekybos įrangos gamintojai ir specializuotos programinės įrangos kūrėjai pristatė savo sprendimus.

ATMIA organizuota konferencija „US Conference 2018 Innovate and Succeed“, pasak jos organizatorių, yra didžiausia bankinių technologijų konferencija pasaulyje, kurioje dalyvauja per 100 bankinių technologijų gamintojų ir viso pasaulio. Tarp jų garsios įmonės: „Diebold Nixdorf“, „Hyosung“, „VISA“, „MasterCard“, „Glory“, „Hitachi“ ir kt.

 

Vaizdo reportažas iš parodos: