„Penkių kontinentų“ atstovai lankėsi „EuroCIS 2018“


Iš kairės į dešinę: Kęstutis Andruškevičius (ASHBURN International), Jurij Mikuckij (BS/2), Etibar Aghayev ir Shahin Pashayev (Bravo), Emil Musayev (BS/2)

Naujausios technologijos ir sprendimai mažmeninės prekybos tinklams yra vienas iš „Penkių kontinentų“ grupės įmonių „ASHBURN International“ ir „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) veiklos prioritetų. Siekdami susipažinti su rinkos naujovėmis, BS/2 Pardavimų departamento vadovas Emil Musayev, Mažmeninės prekybos įrangos skyriaus vadovas Jurij Mikuckij, „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius ir Pardavimų vadovas Kęstutis Andruškevičius lankėsi 2018 m. vasario 27–kovo 1 dienomis Vokietijoje, Diuseldorfe, vykusioje mažmeninės prekybos technologijų parodoje „EuroCIS 2018“.

Parodoje prie BS/2 delegacijos prisijungė ir BS/2 partneriai iš Azerbaidžano prekybos tinklo „Bravo“. Vizito metu domėtasi mažmeninės prekybos naujovėmis ir sprendimais, gerinančiais klientų patirtį apsipirkimo metu ir auginančiais lojalumą prekybininkams.

„Dalyvavimas tokiose parodose padeda žengti koja kojon su naujovėmis. Be to, atsiranda galimybė modeliuoti netolimą ateitį, sužinoti naujovių, kurias galėtume pasiūlyti savo klientams bei partneriams,“ – įspūdžiais dalinosi E. Musayev.

Pagrindinės parodos kryptys, labiausiai dominusios „Penkių kontinentų“ atstovus – saugaus atsiskaitymo sistemos, elektroninių mokėjimų skaitytuvų (EKS, angl. POS) programinė ir techninė įranga. „EuroCIS 2018“ parodos dalyviai aptarė prekybininkams ir juos aptarnaujančioms įmonėms aktualias naujoves – prekybos internetu sprendimus, papildytosios ir virtualiosios realybės panaudojimo galimybes.

„EuroCIS 2018“ savo sprendimus demonstravo gerai žinomos įmonės ir „Penkių kontinentų“ partnerės „Zebra Technologies“, „Bizerba“, „Datalogic“ ir kt. „Diebold Nixdorf“ parodoje pristatė atnaujintą bankomatų apsaugos sprendimą „Vynamic Security“, o  „Ingenico“ – automatinių terminalų, suteikiančių  galimybę įgyvendinti bekontakčius mokėjimus, seriją „iSelf“.

2018 m. parodoje iš viso apsilankė daugiau nei 12000 verslo atstovų, savo produktus pristatė 470 bendrovių iš 29 šalių.