Ištikimiausi „Penki“ tinklo klientai susitiko kine

Kliento dienos proga ištikimiausi šviesolaidinio tinklo „Penki“ klientai buvo pakviesti į kiną –  pasižiūrėti ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusį A. Matelio filmą „Nuostabieji lūzeriai.Kita planeta“.

Trys kino filmo seansai vyko jaukioje kamerinio tipo Ozo kino salėje, kurioje susirinkę „Penki“ tinklo nariai jautėsi jaukiai tarsi namuose savo artimųjų kompanijoje. Apie stebėtinos ištvermės žmones pasakojantis filmas nepaliko abejingų, o jam pasibaigus užvirė diskusijos apie žmogaus galimybes, ir net gyvenimo prasmę.

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius Romas Rimgaila susirinkusiems žiūrovams ir „Penki“ klientams padėkojo  už lojalumą, pabrėždamas, kad būtent klientai padeda judėti į priekį ir tobulinti paslaugas, drąsiai reikšdami savo pastabas ir pageidavimus.

Dauguma žiūrovų džiaugėsi parinkto filmo siužetu, dėkojo už netikėtus įspūdžius ir ateityje komandai linkėjo iniciatyvumo, naujų idėjų ir bendruomenės augimo.

 „Buvome maloniai nustebinti mums skirtu dėmesiu – visada sveikintinos tokios iniciatyvos. Jūsų klientai esame jau 15 metų ir džiaugiamės, kad paslaugos tobulėja“, – džiaugėsi šeima, gyvenanti Šeškinėje.

„Šiandien sužinojau tai, apie ką niekada nebūčiau net pagalvojusi. Atrinktas filmas tikrai pataikė tiesiai į dešimtuką. Linkiu, kad ir jūsų „Penki“ augtų dvigubai. Puikių darbų ir dar geresnių rezultatų Jums“, – linkėjo moksleivė, gyvenanti Jeruzalės mikrorajone. 

Viena iš pirmųjų šviesolaidinio tinklo „Penki“ funkcijų buvo – kurti informacinę visuomenę, sujungti žmones bendravimui ir bendriems tikslams. „Penki“ tinklo nariai kviečiami būti aktyvūs ne tik internete, bet ir kartu dalyvauti įvairiuose renginiuose. Kasmet buriama UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ ir „Penki“ klientų komanda bėgimo ir dviračių maratonuose.