„Penki“ transliavo A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą internete

Balandžio 5-osios vakarą garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė kūrybinių industrijų centre „Pakrantė“ pristatė jau šeštąją asmeninę 2018–2019 metų prêt-à-porter kolekciją, kurią tiesiogiai internete www.scena.lt ir www.zmones.lt transliavo šviesolaidinis tinklas „Penki“.

Ši visus metų sezonus apimanti drabužių kolekcija skirta nebijantiems išsiskirti ir atkreipti į save dėmesio. Kolekcijos dalis, skirta pavasariui/vasarai, jau sulaukė pripažinimo tarptautinėje Kijevo mados savaitėje ir buvo įvertinta „Vogue“.

Sukurti kolekciją Agnę įkvėpė šeima – šeimyninės atostogos Lietuvos pajūryje bei dukros piešiniai. Pristatytą kolekciją sudaro dvi dalys. Pavasario/vasaros sezono kolekcijos dalis išsiskiria ryškiomis spalvomis, nėriniais ir pačios autorės nuotraukos, įamžinusios jos atostogų akimirkas. Rudens/žiemos kolekcijos dalyje vyrauja juoda spalva ir lateksinė faktūra. Drugeliui, iš kurio dauguma atpažįsta autorę, šioje kolekcijoje taip pat buvo skirta daug dėmesio –  šįkart jų, pagamintų iš įvairių netikėtų faktūrų audinių, ant drabužių nutūpė itin daug.

Šiais metais savo gerbėjus Agnė pradžiugino sukurdama maudymosi kostiumėlius ir vaikiškų vėžimėlių kolekciją, kuri įgyvendinta bendradarbiaujant su prekės ženklu „AERO Tutis“. Pristatymo metu skambėjo dizainerės vyro Sauliaus Prūsaičio kurta muzika.

Garsi Lietuvos dizainerė skatina savo gerbėjus į viską žvelgti plačiau, o kasdienius daiktus naudoti ne tik praktiškai, bet ir stilingai. Šviesolaidinis tinklas „Penki“ jau nebe pirmus metus suteikia galimybę A. Kuzmickaitės gerbėjams ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, stebėti naujausius kolekcijų pristatymus tiesiogiai per internetą.

Žiūrėkite A. Kuzmickaitės kolekcijų vaizdo įrašus:

2018–2019 m. kolekcija

2017–2018 m. kolekcija

2016–2017 m. kolekcija

2015–2016 m. kolekcija

2014–2015 m. kolekcija