Jungtinės Karalystės verslo atstovams pristatyta programinė įranga „TransLink.iQ“

2018 m. kovo 29 d. Lietuvos ambasadoje Jungtinėje Karalystėje, Londone, vyko Lietuvos įmonių pristatymas, kuriame vietos verslo atstovai buvo supažindinti su elektroninių mokėjimo skaitytuvų tinklų, operacijų pristatymo ir lojalumo sistemų valdymo sprendimus diegiančios Lietuvos bendrovės „ASHBURN International“ plėtojama programine įranga „TransLink.iQ“.

„Jungtinės Karalystės rinka yra ypač dinamiška ir patraukli verslo plėtrai. Dalyvavimas tokio tipo renginiuose leidžia pristatyti įmonės sprendimus bei užmegzti naujų verslo kontaktų. Tikimės, kad funkcionalus „TransLink.iQ“ sprendimas, lanksčiai pritaikomas pagal užsakovo poreikius bei turimą infrastruktūrą, sulauks dėmesio iš Jungtinės Karalystės verslo atstovų“, – renginio įspūdžiais dalinosi „ASHBURN International" Verslo vystymo direktorius Dominykas Mertinas.

„TransLink.iQ“ yra tarptautiniu mastu pripažintas modernus ir išskirtinis programinės įrangos rinkinys, skirtas valdyti EKS tinklams ir operacijų duomenims pristatyti. Jis garantuoja saugų ir operatyvų „VISA", „Mastercard" ir kt. mokėjimo sistemų kortelėmis atliekamų operacijų apdorojimą.

Renginį inicijavo organizacijos „Lithuania GB“ ir „ACE funding“ kartu su Lietuvos Respublikos ambasada Jungtinėje Karalystėje.