Šviesolaidinio interneto tiekėjas PENKI siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, valdanti šviesolaidinį tinklą PENKI, kuris prieinamas daugiau nei 120 tūkst. būstų daugumoje Vilniaus mikrorajonų, siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą. Nuo šiol PENKI klientai interneto paslaugomis galės naudotis ne tik sostinėje, kaip iki šiol, bet ir už jos ribų.

„PENKI šūkis – „Daugiau galimybių“. Visuomet stengiamės įsiklausyti į savo klientų poreikius ir atsižvelgdami į tai plečiame paslaugų pasirinkimą.  Taigi šiandien papildomai siūlome jiems mobilųjį internetą. Mūsų klientai – kūrybingos asmenybės, kuriančios naujus intelektinius produktus. Jie tampa vis labiau aktyvūs, judrūs, todėl kokybiškas ryšys su pasauliu jiems privalo būti pasiekiamas ne tik darbe, namie, bet visur, kur jie patys būna – ir miesto kavinėje, ir pajūrio kurorte“, – sako I. Dadašovas.

Mobiliojo interneto ryšys, tiekiamas sparčiuoju  4G ryšiu per belaidį modemą, bus siūlomas kaip papildoma paslauga naujiems ir esamiems PENKI klientams. Naujiems klientams pateiksime ypatingą pasiūlymą – šviesolaidinio interneto namams paslaugą ir mobiliojo interneto paketą vos nuo 19,79 Eur/mėn. Esami klientai šią paslaugą taip pat galės užsisakyti ypač geromis sąlygomis.

„Už savo konkurentus esame pranašesni visų pirma tuo, kad savo klientams siūlome neribotą duomenų kiekį. Tai ypač aktualu tiems, kurie dirba su didelės apimties failais ar mėgsta žiūrėti daug filmų. Mūsų klientams neteks sekti sunaudojamų megabaitų, jie galės naudotis internetu neribodami duomenų perdavimo“,– teigia „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ direktorius Romas Rimgaila.

Bendrovė pastaraisiais metais aktyviai investuoja tiek į šviesolaidinio interneto, tiek į naujų paslaugų plėtrą, o bendra investicijų suma siekia daugiau nei 2 milijonus eurų.

„Šiuos metus pradėjome su naujuoju prekės ženklu PENKI. Aktyviai investuojame į savo paslaugų kokybę, visiems savo klientams galime pasiūlyti sparčiausią – iki 1 Gb/s – interneto spartą. Dabar siūlome ir mobiliojo interneto paslaugą“, – pridūrė  R. Rimgaila.

Šviesolaidinis tinklas PENKI, šiemet pakeitęs prekės ženklą iš „Skynet“, švenčia 20-metį. Tai pirmasis Lietuvoje šviesolaidinis tinklas, nuolat siūlantis savo klientams didžiausią tuo metu prieinamą interneto spartą. 2008 m. tinklo nariams pirmiesiems tapo prieinama 100 Mb/s sparta, o jau 2012 m. – 1 Gb/s sparta.