BS/2 apdovanota už aktyvią bankinių ir mažmeninės prekybos sprendimų plėtrą

Iš kairės į dešinę: Joachim Struck (Diebold Nixdorf), Emil Musayev (BS/2), Idrakas Dadašovas (Penki kontinentai Valdybos pirmininkas), Neil Emerson (Diebold Nixdorf Vyriausiasis Vice-Prezidentas), Ilgar Hasanov (BSKom), Devon Watson (Diebold Nixdorf)

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė BS/2 kasmetiniame „Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavime Budapešte gavo apdovanojimą „Innovation SPIRIT banking 2018“ už aktyvią inovacinių bankinių technologijų ir mažmeninės prekybos sprendimų plėtrą Azerbaidžane.

Pasaulinė bankinės ir mažmeninės prekybos įrangos gamintoja „Diebold Nixdorf“ įvertino bendrovę BS/2, Azerbaidžane veikiančią per antrinę įmonę „BSKom“, už šiuolaikinės prekybos įrangos diegimo projektą parduotuvių BRAVO tinklams ir efektyvius bankinės savitarnos įrangos sprendimus, įgyvendintus bankams „PASHA bank“ bei „Kapital bank“, kurie, kaip ir BRAVO, priklauso „PASHA Holding“ grupei.

„Azerbaidžanas – viena iš prioritetinių mūsų įmonių grupės veiklos krypčių. Čia įgyvendinome nemažai stambių ir šiai šaliai svarbių projektų. Aktyviai investuojame į naujų paslaugų diegimą, geriname esamų kokybę. Mūsų tikslas – iš anksto nuspėti klientų lūkesčius, kad galėtume jiems pasiūlyti geriausius sprendimus, atitinkančius jų interesus ir verslo viziją.  Ypač didelį dėmesį skiriame glaudiems santykiams su klientais, mūsų verslo partneriais, todėl šis apdovanojimas – ne tik BS/2, bet  ir mūsų klientų bei partnerių bendras laimėjimas“, – sako įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas.

1999 m. Lietuvos įmonė Azerbaidžane įsteigė antrinę įmonę „BSKom“. Ši bendrovė turi du techninės priežiūros centrus Baku ir Gandžėje, teikiančius bankomatų priežiūros paslaugas ir įgyvendinančius įvairius technologinius projektus stambiausiems šalies bankams.

Azerbaidžane populiarėja šiuolaikiška daugiafunkcinė bankinė įranga: bankomatai su grynųjų išdavimo ir įdėjimo funkcijomis, turintys talpesnes, nei įprastai, pinigų kasetes; bankomatai, gebantys pakeisti valiutą; virtualų banko skyrių atstojantys terminalai „VTM.iQ“. Būtent prie šios įrangos diegimo ir prisideda „BSKom“.  

Prekybos tinklui BRAVO įmonė įdiegė modernius „Diebold Nixdorf“ kasos įrenginius, taip pat technologinę maisto apdorojimo bei svėrimo įrangą, sandėlių valdymo ir inventorizavimo įrenginius, programinius sprendimus.  

Šiemet birželio 4–6 dienomis Budapešte vykusiame „Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavime dalyvavo apie 200 atstovų ir verslo partnerių iš 31 šalies. Jie dalijosi savo patirtimi ir įgyvendinamų projektų sėkme.