„Penkių kontinentų“ įmonė atnaujins „Kauno vandenų“ kompiuterinius tinklus

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ antrinė bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) rūpinsis UAB „Kauno vandenys“ kompiuterinio tinklo atnaujinimu. Ji laimėjo Viešųjų pirkimų konkursą dėl minėtos įmonės kompiuterinio tinklo įrangos pirkimo.

„Kauno vandenys“ teikia geriamo vandens tiekimo bei vandenvalos paslaugas Kaune ir netoli miesto esančiose Kauno rajono vietovėse. 2017 m. įmonės apyvarta siekė daugiau nei 20 mln. Eur. Bendrovėje dirba apie 450 darbuotojų.

Kaip ir kiekvienos šiuolaikiškos įmonės, šios bendrovės veikla taip pat daug priklauso nuo kompiuterizacijos, kuri padeda kontroliuoti, automatizuoti darbo procesus ir gerokai juos paspartinti.

„Kad kompiuterių tinklai nekeltų problemų, veiktų sklandžiai ir stabiliai, parinkome savo ilgametės partnerės „Cisco Systems“, kuri yra pasaulinė tinklo sprendimų lyderė, įrangą“ ,– sako  PKKC pardavimo vadovas Ernestas Stačiūnas.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ siūlo įmonėms užsakomųjų IT paslaugų kompleksą „ProfIT“: kompiuterinių tinklų infrastruktūros įrengimą ir sistemų administravimą, virtualių resursų nuomą, kompiuterinių darbo vietų priežiūrą, serverių priežiūrą, debesijos paslaugas. Paslaugos teikiamos ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Rytų Europos valstybėse, bendradarbiaujant su pasaulinėmis bendrovėmis „Unisys“, HP, „Microsoft“, „Cisco Systems“.  Tarp „ProfIT“ klientų – valstybinės įstaigos, verslo įmonės, bankai.