Į eterį sugrįžta atsinaujinusi „IT+“ laida

Besibaigiant lapkričiui informacinių technologijų pasaulio gerbėjai sulaukė džiugios žinios. Į virtualiąją erdvę sugrįžta įmonių grupės „Penki kontinentai“ TV studijos kuriama laida „IT+“, kurioje lengvu ir patraukliu stiliumi žiūrovams pristatomos Lietuvos ir užsienio IT pasaulio naujienos, supažindinama su naujausiais produktais, kalbinami šios srities profesionalai ir mėgėjai. Laida startuoja pakeitusi savo veidą: nuo šiol su žavingąja Elita Citovičiūte ekrane pasirodys Saulius Jeruslanovas – reperis, hiphopo grupės „Rapeseed“ vokalistas (MC), tekstų autorius, dar žinomas atlikėjo SJ pseudonimu.

Paklaustas, kodėl ėmėsi tokios netikėtos veiklos, Saulius teigia nuolat besidomintis technologijomis, nes šiuo metu jos yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Atsiradus galimybei prodiusuoti ir kurti technologijų laidos turinį, kuris jam pačiam įdomus, dėl pasirinkimo nekilo abejonių.

„Dar būdamas vaikas mėgdavau žiūrėti futuristinius filmus apie ateitį, kurioje važinėja autonominiai automobiliai, mirga holograminės reklamos, gatvėse apstu monitorių su dirbtiniu intelektu, suteikiančių įvairias paslaugas, ir pažiūrėkite, kiek daug režisierių fantazijų jau dabar virto realybe! Mėgstu, kai mano planai virsta realybe, todėl priimu įvairius gyvenimo iššūkius. Nesinori daug kalbėti apie atsinaujinusios „IT+“ detales, bet atskleisiu mažą paslaptį, kad laidoje galėsite išgirsti nemažai repo garso takelių, kurie ritmiška nuotaika palydės į inovacijų pasaulį“, – sako laidos „IT+“ prodiuseris ir vienas iš vedėjų Saulius Jeruslanovas-SJ. 

Ilgametė laidos vedėja Elita pripažįsta: su Sauliumi dirbti paprasta ir tikrai nenuobodu. Pasak merginos, jis tikras energijos ir geros nuotaikos užtaisas, o ir malonus, nuoširdus, randantis bendrą kalbą su bet kokiais žmonėmis. Tad ir laida skirta ne tik technologijų srities superžinovams, bet kiekvienam, norinčiam sužinoti, kokios naujausios technologijos kuriamos mūsų šalyje ir pasaulyje, kokie renginiai suburia IT srities žmones. 

Laidos kūrėjai tikisi, kad šis darnus tandemas sulauks savo gerbėjų palaikymo. Pirmoji atsinaujinusi „IT+“ laida pasirodys lapkričio 29 d. (ketvirtadienį). Ją bus galima rasti laidos „Youtube“ ir „Facebook“ paskyrose, Penki.tv, news.lt.