Kviečiame švęsti „Penki“ gimtadienį kartu

Šviesolaidinio interneto ir išmaniosios IPTV tinklas „Penki“ nesiliauja stebinęs savo esamus ir naujus klientus puikiomis dovanomis bei pasiūlymais. 

Su nekantrumu laukiame 21-ojo gimtadienio, kurį švęsime spalio 28-ąją. Savo gimtadienio proga norime pradžiuginti ir jus. Visą spalio mėnesį užsisakę „Penki“ paslaugų paketą „INTERNETAS + TV“ 24 mėnesiams,  gausite dovanų – „Penki“ gimtadieninį TV kanalų rinkinį ir/ar išmaniąją apyrankę (atsižvelgiant į pasirenkamą planą). 

Ar žinote, kad spalio 28-ąją gimė ne tik „Penki“ tinklas (tuomet „Skynet“), bet ir apskritai šviesolaidinis internetas Lietuvoje, kai varinius kabelius pakeitė optiniai (šviesolaidiniai), paspartinę interneto ryšį dešimtis tūkstančių kartų? Džiaugiamės, kad buvome jo pradininkai ir, kad Lietuvoje vis daugėja žmonių, besinaudojančių šviesolaidiniu internetu, besirenkančių didelės spartos ryšį. Siekiame ir toliau prisidėti aukštos kokybės ryšio paslaugų prieinamumo mūsų šalyje. 

  „FTTH Council Europe“  2018 m. tyrimo duomenimis, šviesolaidinio tinklo skvarba mūsų šalyje siekia 46,8 proc., o Lietuva tarp Europos šalių užima 13-ą vietą. Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, šviesolaidinio interneto naudotojų skaičius per 2019 metus padidėjo 2,8 proc., IPTV žiūrovų – 2 proc.

Naudokitės tuo, kas prieinama jau dabar. Pramogaukite ir švęskite lietuviškojo šviesolaidinio interneto gimtadienį drauge!

Prisiminkime šviesolaidinio interneto istoriją