Į „Banking Fusion 2019“ Taškente susirinks bankininkai iš 6 šalių

Lapkričio 26–27 dienomis Uzbekistane, Taškente, vyks tarptautinė bankinė konferencija „Banking Fusion 2019“. Joje dalyvaus Centrinės Azijos bei Kaukazo regionų kredito ir finansinių organizacijų atstovai, bankinių technologinių sprendimų kūrėjai ir tiekėjai.

Konferencijos dalyviai aptars pagrindines bankinio sektoriaus tendencijas ir naujas savitarnos kanalų galimybes. „Banking Fusion 2019“ organizuoja UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) su Uzbekistano bankų asociacijos, „Diebold Nixdorf“ ir „Sargent&Greenleaf“ palaikymu.

Renginys vyks bankinio sektoriaus atstovams jau pažįstamu tarptautinės konferencijos „InTouch“ formatu. Minėtą konferenciją keletą metų iš eilės įvairiose šalyse organizavo „Diebold Nixdorf“ ir „Penkių kontinentų“ grupės įmonės BS/2 bei „ASHBURN International“.

„Banking Fusion 2019“ dalyvių laukia įdomi ir turininga programa. Tarp konferencijos pranešėjų – „Post bank“, „VTB Bank Georgia“, „Sargent&Greenleaf“ ir BS/2 atstovai. Jie papasakos apie inovatyvių technologijų diegimo patirtį Rusijoje, Ukrainoje, Sakartvele, Uzbekistane ir kitose šalyse.

Be to, renginio metu vyks ir bankinių sprendimų paroda, kuriai bus skirta net keletas erdvių. Čia bus pristatyti programiniai produktai, skirti bankams ir mažmeninei prekybai. Konferencijos dalyviai galės susipažinti su įvairiais sprendimais, išplečiančiais bankomatų funkcionalumą, padedančiais valdyti grynųjų pinigų judėjimą, išplėsti prekybos ir paslaugų įmonių mokėjimo infrastruktūrą. Parodos tikslas – ne tik supažindinti tikslinę auditoriją su pramonės naujovėmis, bet ir parodyti naujus bankinių paslaugų teikimo kanalų optimizavimo kelius.

Be to, konferencijoje „Banking Fusion 2019“ bus galima iš arčiau susipažinti su nauja „Diebold Nixdorf“ savitarnos įrenginių linija „DN Series“, kuri buvo anonsuota prieš kelis mėnesius.

„Banking Fusion 2019“ – puiki galimybė susitikti su lyderiaujančiais šio regiono bankinės srities specialistais, sužinoti apie kitų šalių bankinių technologijų taikymo patirtį ir susipažinti su inovaciniais sprendimais, dar tik pasirodžiusiais rinkoje. Pastaraisiais metais bankinės savitarnos pasaulyje daug permainų: bankomatai tampa tarsi bankų miniskyriais, daug procesų automatizuojama, o finansų srautų valdymo užduotys perduodamos specializuotai programinei įrangai. Tokio tipo renginiai padeda būti įvykių centre, geriau orientuotis tarp didžiulės kasdien pasirodančių vis naujų programinių produktų įvairovės, – sako BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas Tomas Augucevičius.

Konferencijos pabaigoje, susirinkę uždarai diskusijai prie apvaliojo stalo, BS/2, „Diebold Nixdorf“ atstovai ir kiti renginio dalyviai aptars aktualiausias bankinio sektoriaus problemas ir kartu apibendrins renginio išvadas.