„Citadele“ su „ASHBURN International“ verslininkams pasiūlė naują paslaugą

Bankas „Citadele", bendradarbiaudamas su „ASHBURN International", pirmasis Baltijos šalyse pradėjo teikti prekybininkams naują paslaugą - greitą mobiliųjų el. kortelių skaitytuvų (EKS) išdavimą banko skyriuose. Ši paslauga verslininkams prieinama Latvijos ir Lietuvos „Citadele" banko filialuose.

Įprasta tvarka prekybininkams, norintiems iš banko gauti kortelių skaitytuvą prekybos tikslais, iš pradžių reikia sudaryti sutartį su finansų įstaiga, o tuomet pastaroji įdiegia paslaugą numatytoje vietoje per dvi-keturias darbo dienas. Nauja paslauga pradedama teikti po dviejų ar trijų valandų nuo skaitytuvo perdavimo klientui „Citadele" banko skyriuje. Banko darbuotojai taip pat organizuoja klientų mokymus, kaip naudotis įrenginiu.

„Prekybininkai vertina tai, kad gali skubiai gauti iš karto paruoštą darbui el. kortelių skaitytuvą. Jau sulaukėme teigiamų atsiliepimų, - sako „ASHBURN International" vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius. - Tokią operatyvią paslaugą pavyko įgyvendinti taikant mūsų įmonės sukurtą universalų ir lankstų kortelių skaitytuvų valdymo sprendimą „TransLink.iQ".

Naują paslaugą jau įvertino Latvijos prekybininkai, kai vienos savaitgalio šventės metu reikėjo skubiai organizuoti svečiams atsiskaitymo būdą Durbėje, kur nebuvo bankomatų.

„Siekiame padėti verslininkams pasiekti daugiau. Mobilusis kortelių skaitytuvas tinka kiekvienam klientui, kuris priima atsiskaitymus mokėjimo kortelėmis, tačiau jį ypač įvertins tie klientai, kurie teikia paslaugas nepastovioje vietoje, pavyzdžiui, mugėse, festivaliuose, kelias dienas trunkančiose parodose ir pan.", - sako „Citadele" kortelių priėmimo ir bankomatų paslaugų vadovas Ivo Ansbergas.

Mobilusis atsiskaitymo įrenginys ypač tinka pristatymo tarnyboms, kurjeriams, taksi įmonėms, kavinėms ir restoranams, kurie klientui gali pasiūlyti susimokėti už paslaugą nepakylant nuo staliuko ar automobilio.

Citadele" - finansinių įmonių grupė, valdoma iš Latvijos.  Antrinės įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje. Latvijoje - tai trečias pagal dydį ir antras pagal verslo klientų skaičių bankas. „Citadele" siekia modernizuoti bankinę pramonę ir suteikti daugiau galimybių privatiems klientams ir verslininkams visame Baltijos regione.

Įmonių grupė „Penki kontinentai", kuriai priklauso „ASHBURN International" ir „Penkių kontinentų bankinės technologijos", bendradarbiauja su „Citadele" banko grupe jau dešimtį metų. „ASHBURN International" teikia bankui užsakomąsias el. kortelių skaitytuvų diegimo ir visapusės priežiūros paslaugas.