Lietuvos paštas tęsia bendradarbiavimą su „ASHBURN International“

Didžiausia Lietuvoje pašto paslaugas teikianti bendrovė Lietuvos paštas dar dvejiems metams pratęsė  bendradarbiavimo sutartį su mokėjimo kortelių autorizavimo sprendimus kuriančia ir diegiančia bendrove „ASHBURN International“.

Remiantis susitarimu, „ASHBURN International“ ir toliau užtikrins sėkmingą esamų bei naujų Lietuvos pašto elektroninių kortelių skaitytuvų veiklą. Visi įrenginiai prijungti prie „ASHBURN International“ plėtojamo programinio sprendimo  „TransLink.iQ“, padedančio realiuoju laiku stebėti jų darbą, atnaujinti parametrus ir programinę įrangą. Iš viso Lietuvos paštas naudoja apie 600 el. kortelių skaitytuvų.

Tai ne pirmas bendras projektas, kurį su šia bendrove įgyvendina „ASHBURN International“. 2017 m. didžiuosiuose Lietuvos miestų bei rajonų paštų skyriuose buvo įdiegti integruoti mokėjimo kortelių skaitytuvai, suteikiantys klientams patogesnį ir greitesnį būdą atsiskaityti už paslaugas bei prekes – mokėjimo kortelėmis.

Lietuvos pašto kurjeriai jau keletą metų savo klientams siūlo galimybę už internetu įsigytus pirkinius ar pristatytas siuntas atsiskaityti mokėjimo kortelėmis, kurjeriui pristačius prekes. LP EXPRESS kurjeriai naudojasi „Ingenico“ kortelių skaitytuvais, priimančiais įvairias mokėjimo korteles.

Klientams nebereikia turėti tikslios sumos grynaisiais pinigais, ieškoti artimiausio bankomato, kad galėtų išsigryninti reikiamą pinigų sumą, ar sėsti prie kompiuterio ir atlikti ilgą prisijungimo prie el. bankininkystės procedūrą.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – didžiausia pašto paslaugas teikianti bendrovė šalyje. Puoselėdama gilias tradicijas ir teikdama profesionalias paslaugas, įmonė, kurioje dirba beveik 5 000 darbuotojų, užsitarnavo gyventojų pasitikėjimą. Profesionalų komanda kas mėnesį aptarnauja daugiau nei 800 tūkstančių klientų.