2020-ieji. Kiek interneto naudotojų pasitiko naujuosius metus?

Dar, rodos, ne taip seniai su naujausiais metais žmonės vieni kitus sveikindavo skambindami telefonais. Prisiskambinti būdavo sudėtinga, linijos užimtos. Vis labiau išpopuliarėjus internetui ir įvairioms pokalbių programėlėms, su naujausiais jau bemaž niekas nebesveikina telefonu, o tik rašo žinutes internetu. Galima teigti, kad šiemet su naujausiais metais vieni kitus pasveikino apie 4,5 milijardo pasaulio gyventojų. Mat būtent tiek, Tarptautinės telekomunikacijų sąjungos duomenimis, 2019 m. pabaigoje buvo interneto naudotojų. Jie sudaro 58 proc. visų pasaulio gyventojų. Beje, internetu vyrai naudojasi 27 proc. dažniau, nei moterys. Šis santykis dar didesnis Azijos Ramiojo vandenyno, Afrikos ir Vidurinių Rytų regionuose. 

Galime džiaugtis, kad gyvename Lietuvoje – inovatyvioje šalyje, kur internetu naudojasi daugiau nei 83 proc. šalies gyventojų (Lietuvos statistikos departamento duomenimis). Beje, 16–24 metų amžiaus grupėje šis rodiklis siekia net 99 proc.! 

Be to, turime ne tik prieinamą interneto ryšį, bet ir galimybę naudotis itin didelės spartos internetu. 2019 m. vidutinė interneto duomenų perdavimo sparta pasaulyje sudarė 38,23 Mb/s, o Lietuvoje – 95,45 Mb/s. Vertinkime tai, ką turime, naudokimės internetu ne tik pramogų, bet, visų pirma, žinių ir tobulėjimo tikslais. 

Šiuo metu „Penki“ siūlo įsigyti internetą itin palankiomis sąlygomis – tik nuo 5,90 Eur mėnesiui. Pasinaudokite mūsų pasiūlymu, pasirinkite tai, kas jums tinkamiausia:
https://www.penki.lt/vasaris-ypatingu-interneto-kainu-menuo