BS/2 – sertifikuota „Datalogic“ techninės priežiūros paslaugų partnerė Azerbaidžane

Technologinius sprendimus bankams ir prekybininkams siūlanti bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), priklausanti „Penkių kontinentų“ įmonių grupei, tapo pasaulinės prekybos įrangos gamintojos „Datalogic“ sertifikuota techninės priežiūros paslaugų partnere Azerbaidžane.

Kad galėtų teikti minėtos įrangos remonto paslaugas, jungtinė BS/2 specialistų komanda vyko į mokymus Slovakijoje, kur Trnavo priemiestyje Zavar įsikūrusioje gamykloje sėmėsi naujų žinių ir patirties. Nuo šiol įmonės specialistai gali teikti „Datalogic“ remonto paslaugas Azerbaidžane, sugedusios įrangos nebereikia grąžinti taisyti jos gamintojui. Įrangos savininkams tai padės taupyti laiką ir transporto išlaidas, pratęsti įrenginių naudojimo laiką.

„Iki šiol, norint sutaisyti sugedusią įrangą, ją reikėdavo vežti į Europoje esantį „Datalogic“ priežiūros centrą. Vien prekių transportavimo ir su juo susijusios sąnaudos sudarydavo ženklią išlaidų dalį. Dabar ši problema atkris, kadangi įranga bus taisoma vietoje – Azerbaidžane įsteigtame techninės priežiūros centre“, – teigia BS/2 Mažmeninės prekybos įrangos pardavimo skyriaus vadovo Emil Musayev.

Technologiniai „Datalogic“ sprendimai

1972 m įsteigta italų įmonė „Datalogic“ įgijo pasaulinį pripažinimą ir šiuo metu užima lyderio pozicijas duomenų surinkimo automatizavimo srityje. Įmonė gamina plačios paskirties įrenginius:

Skirtingose srityse taikomi „Datalogic“ įrenginiai  pasižymi skirtingais konstrukciniais ypatumais. Вe to, šio gamintojo įrenginių gedimo koeficientas yra labai mažas.

„Datalogic“ produktų paskirtis

Inovaciniai „Datalogic“ sprendimai padeda didinti šių sričių operacijų efektyvumą ir kokybę:

Automatizuotas informacijos įvedimas padeda įmonėms sumažinti klientų aptarnavimo laiką ir žmogiškųjų faktorių rizikas, galimas dėl klaidingo rankinio duomenų įvedimo.

Techninės priežiūros centras Baku

Azerbaidžane itin populiarūs rankiniai ir įtaisomi brūkšninių kodų skaitytuvai, taip pat duomenų surinkimo terminalai. Stambiems šalies prekybos centrams („Bravo“, „Rahat“, „Araz“ ir kt.) BS/2 yra pardavusi daugiau nei 3 000 įvairių „Datalogic“ įrenginių.  

„Norime pasidžiaugti, kad BS/2 plečia bendradarbiavimą su „Datalogic“. Azerbaidžane veikianti „BSKom“ jau ne vienerius metus platina „Datalogic“ prekybos įrangą, o neseniai pasirašyta sutartis suteiks galimybę teikti šios įrangos techninės priežiūros bei remonto paslaugas visiems šalyje veikiantiems rinkos dalyviams, nepriklausomai nuo to, ar jie tą įrangą pirko iš mūsų, ar kitų tiekėjų. Garantuojame, kad paslaugos bus teikiamos operatyviai ir profesionaliai,“– sako „BSKom“ direktorius Ilgaras Hasanovas.

Norėdamigautiišsamesnėsinformacijos apie „Datalogic“ technologinius sprendimus ir specializuotų įrenginių techninės priežiūros bei remonto paslaugas, susisiekite su BS/2 atstovais.