Pirmasis naujos kartos „Diebold Nixdorf“ bankomatas ‒ jau Baltijos regione

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), bendradarbiaudama su „Worldline“, modernizuoja „Luminor“ banko bankomatų tinklą Baltijos regione.

Rugpjūčio 16 d. vakarą startavo naujas Baltijos regiono bankinių savitarnos įrenginių modernizavimo etapas. Viename iš Rygos miegamųjų rajonų (Zolitudes iela 34) pradėjo veikti „Diebold Nixdorf“ naujos serijos bankomatas „DN Series 250“.

 Artimiausiu metu Baltijos regione planuojama modernizuoti kelis šimtus savitarnos įrenginių. Vietoj jų diegiami pasaulinės bankinės įrangos gamintojos „Diebold Nixdorf“ naujausios serijos „DN Series“ bankomatai.

BS/2, kuri yra išskirtinė „Diebold Nixdorf“ bankinės įrangos platintoja Baltijos regione ir dar dešimtyje šalių, strateginių partnerių vadovas Kornelijus Šišla teigia, kad naujieji bankomatai išsiskiria moderniu dizainu ir dideliu funkcionalumu.

„Nauji savitarnos įrenginiai suteiks klientams kur kas geresnę naudojimosi patirtį, be to, per juos bus galima pasiūlyti papildomų paslaugų. Tokie bankomatai gali atlikti didžiąją dalį banko skyriaus operacijų“, ‒ naujų įrenginių privalumus vardija BS/2 atstovas.

Naujos kartos bankomatai išsiskiria šiuolaikiška išvaizda, yra ergonomiški ir kompaktiški. Jie pritaikyti bekontaktei NFC technologijai ir atitinka šiuolaikinius tarptautinių mokėjimo kortelių saugumo standartus – tiek privatumo, tiek ir duomenų apsaugos. Bankomatai  turi  didesnės talpos grynųjų pinigų kasetes ir garantuoja didesnį banknotų apdorojimo greitį.

Dalis bankomatų turės grynųjų pinigų recirkuliacijos sistemą, užtikrinančią, kad klientai galės kiek įmanoma greičiau išsiimti ar įnešti didelį skaičių banknotų ir tokiu būdu padedančią sumažinti dažnų inkasacijų poreikį bei padidinti savitarnos įrenginio prieinamumą.

BS/2, turinti antrines įmones Latvijoje ir Estijoje, ne tik rūpinasi bankomatų pristatymu į Baltijos regioną, bet ir teikia jų visapusės techninė priežiūros paslaugas, organizuoja mokymus specialistams.

BS/2 yra išskirtinė „Diebold Nixdorf“ bankinės įrangos platintoja 13-oje šalių, iš kurių 7-iose turi įsteigusi antrines įmones. Įmonė ne tik platina savitarnos įrangą, teikia jos priežiūros paslaugas, bet ir kuria bei diegia į ją specializuotą programinę įrangą.