„Logitech“ pristato televizoriams skirtą HD vaizdo kamerą su integruotomis „Skype“ funkcijomis

Šiandien bendrovė „Logitech“ kartu su „Skype“ pristatė naują raiškiojo vaizdo interneto pokalbių kamerą „Logitech TV Cam HD“, skirtą naudoti su HD formato televizoriais. skaityti »

Kinų internete išmanieji telefonai aplenkė kompiuterius

Prie interneto mobiliaisiais telefonais jau prisijungia 388 mln. kinų, tai 9,2 proc. daugiau nei 2011-ųjų pabaigoje, praneša Kinijos internetinės informacijos centras (CNNIC). skaityti »

Pagrindinė Europos kompiuterių gamintoja „Packard Bell“ žengia į Lietuvos rinką

„Packard Bell“ žengia į Baltijos šalių rinką remdamasi strateginiu sprendimu prekiauti savo produktais Rytų Europoje. skaityti »

Pirmasis „Apple“ kompiuteris parduotas „Sotheby's“

Pirmasis „Apple“ kompiuteris aukcione „Sotheby's“ Niujorke buvo parduotas už 374 tūkst. dolerių, o tai beveik dvigubai viršija pradinę kainą. skaityti »

Premija „Apple Design Awards“ įvertinti geriausi žaidimai ir šviečiamosios programėlės

Lavinamosios, ugdomosios ir grafinės programėlės kompiuteriams „Mac“ ir mobiliesiems įrenginiams „Apple“ tapo kasmetės premijos „Apple Design Awards“ laureatėmis. skaityti »

Sukurta nauja kompiuterio valdymo gestais technologija

Kompanija „Leap Motion“ teigia, kad netrukus galėsime atsisveikinti su pelėmis, klaviatūromis ir liečiamais ekranais – kompiuteris bus valdomas judesiu. skaityti »

Ar technologijos skatina mus būti bendruomeniškesnius?

Sociologas iš Pensilvanijos universiteto Keitas Hamptonas ištyrė beveik 3000 amerikiečių ir priėjo prie išvados, kad žmonės, aktyviausiai besinaudojantys socialinėmis technologijų galimybėmis (daugiausia – socialiniais tinklais), ir realiame gyvenime lengviau užmezga kontaktą su kitais žmonėmis. skaityti »

JAV kas ketvirtas programišius dirba Vyriausybei

Bijodamas griežtos bausmės už neteisėtą veiklą bei turėdamas kuklių žinių teisės srityje, programišius gana lengvai pasiduoda gąsdinimams iš oficialių struktūrų pusės. skaityti »

3D vaizdas be specialių akinių

„Qosmio F750“ kompiuterio modelis vienu metu leis stebėti tiek 3D, tiek ir dvimatį vaizdą. skaityti »

2015 m. Pietų Korėja naudos elektroninius vadovėlius

Pietų Korėja nutarė iki 2015 metų mokymąsi paversti skaitmeniniu. skaityti »