Teismas atmetė SNORO kliento ieškinį dėl obligacijų sandorių pripažinimo negaliojančiais

2012 m. gruodžio 7 d. Vilniaus apygardos teismas atmetė SNORO obligacijų turėtojo (ieškovo) pateiktą prašymą pripažinti negaliojančiomis obligacijų pasirašymo sutartis ir laikyti, kad lėšų sumai priklauso draudimo išmokos pagal Indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatymą ir remiantis Indėlių draudimo sistema. skaityti »

„Finasta“ ir „Snoro Lizingas“ turi pirkėją

Rugpjūčio 23 d. vykusiame „Snoro“ kreditorių komiteto posėdyje vienbalsiai buvo priimtas sprendimas dėl AB banko „Finasta“, AB „Finasta Holding“ bei UAB „Snoro Lizingo“ investuotojo. skaityti »

Bankroto administratorius informuoja apie darbuotojų skaičiaus sumažėjimą BAB banke SNORAS

BAB banko SNORAS bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, jog atsižvelgiant į sumažėjusį BAB banko SNORAS vykdomų operacijų skaičių, 2012 m. liepos 31 d. buvo nutrauktos darbo sutartys su 142 darbuotojais. skaityti »

Atsakymai į papildomus kreditorių klausimus jau publikuoti www.snoras.com

Pirmas bankrutuojančios AB banko SNORAS kreditorių susirinkimas vyko Siemens Arenoje Vilniuje, Lietuvoje, 2012 m. birželio 12 d. Kreditoriai buvo raginami pateikti klausimus internetu prieš susirinkimą bei raštu susirinkimo metu. Klausimus dalyviai taip pat pateikė per patį susirinkimą. Į kai kuriuos iš šių klausimų susirinkimo metu atsakė Neil Cooper, AB banko SNORAS bankroto administratorius. skaityti »

Pasiektas susitarimas dėl SNORO mini–bankų ir susijusio turto pardavimo

Šią savaitę AB banko SNORAS bankroto administratorius patvirtino, kad buvo pasiektas susitarimas su akcine bendrove „Lietuvos paštas“ dėl turto, t. y. maždaug 230 visoje Lietuvoje esančių mini–bankų (kioskelių), kartu su juose esančiu turtu, pardavimo. skaityti »

SNORO naujienos vis dar aktualiausios bankų segmente

Šiemet didžiąją dalį arba 68 proc. žiniasklaidoje pasirodžiusių naujienų, susijusių su šalies bankų veikla, vis dar sudarė naujienos apie bankrutavusį banką SNORAS. skaityti »

Teismo sprendimas dėl „Indėlių ir investicijų draudimo“ paspartins kreditorių susirinkimą

Vilniaus apygardos teismas 2012 m. balandžio 27 d. sprendimu patvirtino dalį pateikto VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas" kreditorinio reikalavimo BAB banko SNORAS bankroto procese. skaityti »

BAB banko SNORAS bankroto administratorius patvirtino, kad buvo apsaugotas visas surastas banko turtas

Bankroto administratorius ir jo komanda praneša, jog jiems pavyko apsaugoti visą surastą BAB banko SNORAS nuosavybę. skaityti »

BAB banko SNORAS bankroto administratorius ruošiasi surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą

Teismas paskelbė, kad BAB banko SNORAS bankroto administratorius turėtų planuoti surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą ne vėliau kaip 2012 m. balandžio 30 d. skaityti »

Vasarį šalies bankuose indėlių suma išaugo daugiau nei puse milijardo litų

Po įprasto indėlių sumažėjimo sausį šių metų vasarį veikiančiuose šalies bankuose indėlių suma išaugo 561,2 mln. Lt (1,3 proc.) – iki 43,4 mlrd. Lt. skaityti »