Atnaujinus įmokų už paskolas priėmimą, bankui SNORAS jau sumokėta 50 mln. litų paskolų ir palūkanų

Banko SNORAS klientai nuo 2011 metų gruodžio 28 dienos, kai buvo atnaujintas paskolų grąžinimas, sumokėjo bankui daugiau nei 42 mln. litų ir daugiau nei 7 mln. litų palūkanų. skaityti »

Banko SNORAS bankroto administratorius grąžino per 5,5 mln. litų klientams, kurie į banke esančias sąskaitas mokėjo ne už paskolas

Banko SNORAS bankroto administratorius grąžino per 5,5 mln. litų klientams, kurie į banke SNORAS esančias sąskaitas mokėjo ne už SNORE esančias paskolas, bet įmokas už prekes ir paslaugas. skaityti »

2011 m. bankai verslą kreditavo aktyviau, rekordinę indėlių rinkos statistiką koregavo sustabdyta banko SNORAS veikla

Praėjusių metų antrąjį pusmetį, pirmą kartą nuo 2009 m. privačioms įmonėms naujai išduotų paskolų suma viršijo bankams grąžinamus anksčiau suteiktus kreditus. skaityti »

Paraiškas pateikė 15 proc. banko SNORAS kreditorių

Bankui SNORAS pateikta tik 15 proc. visų laukiamų kreditorių paraiškų, todėl bankroto administratorius Neil Cooper ragina kreditorius neatidėti šios procedūros paskutinėms dienoms. skaityti »

Banko SNORAS bankroto administratorius peržiūrėjo 420 tūkst. sutarčių, atsisakyta nebūtinų paslaugų

Banko SNORAS bankroto administratorius, vykdydamas Bankroto įstatyme numatytas procedūras, peržiūrėjo 420 tūkst. banko SNORAS sutarčių. skaityti »

93 proc. SNORAS klientų jau atsiėmė banko seifuose saugotas vertybes

Pranešame, kad 93 proc. banko SNORAS klientų, kurie naudojosi banko teikiama saugomų seifų paslauga ir nuo 2011 m. lapkričio 30 d. buvo informuoti apie galimybę atsiimti saugomą turtą, iki 2012 m. sausio 17 d. atsiėmė visą juose laikytą nuosavybę. skaityti »

Bankas SNORAS klientams atnaujintas paskolų administravimas per elektroninės bankininkystės sistemą

Banko SNORAS bankroto administratorius nuo antradienio atnaujino klientų turimų paskolų administravimą per banko SNORAS elektroninės bankininkystės sistemą. skaityti »

Teismas leido pratęsti kreditorinių paraiškų pateikimo terminą. Atidaroma daugiau SNORO padalinių

Teismui patenkinus SNORO bankroto administratoriaus prašymą pratęsti kreditorių paraiškų pateikimo terminą atidaromi dar du banko SNORAS klientų aptarnavimo padaliniai. skaityti »

Pagal naują banko SNORAS veiklos strategiją suformuotas naujas 904 darbuotojų personalas

Banko SNORAS bankroto administratorius, siekdamas efektyviai organizuoti likusio turto paiešką ir pritraukti investuotojų, sukūrė naują banko valdymo strategiją, pagal kurią pertvarkomas banko valdymas, reorganizuojama administracija ir jos funkcijos. skaityti »

Banko SNORAS bankroto administratorius jau surado turto Lietuvoje ir užsienyje už daugiau nei 2 mlrd. litų

Banko SNORAS bankroto administratorius kartu su banko darbuotojais ir patarėjais užsienio šalyse siekdamas identifikuoti, apsaugoti ir sugrąžinti banko turtą, surado banko turto Lietuvoje ir užsienyje už daugiau nei 2 mlrd. litų. skaityti »