Nemažai profesionalių investuotojų išreiškė susidomėjimą SNORO turtu

Bankroto administratorius svarsto galimybę dalies bankui priklausančių verslų bei antrinių įmonių pardavimą. skaityti »

Bankroto administratorius padidino SNORO pajėgas, kad užklausos ir kreditorių skundai būtų tvarkomi sklandžiai ir rengia prašymą Teismui pratęsti teikimo laikotarpį

Bankroto administratoriaus komanda kartu su VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ jau susisiekė su daugiau nei 95 proc. iš 450 000 indėlininkų, kurie turi teisę gauti kompensaciją. skaityti »

Bankas SNORAS kreditoriniams reikalavimams priimti atvėrė dar 5 padalinių duris

Sausio 10 d. darbą pradeda dar penki banko SNORAS padaliniai, kuriuose banko kreditoriai ir klientai galės pateikti savo kreditorinius reikalavimus. skaityti »

Kreditoriniai reikalavimai priimami ir dešimtyje banko SNORAS filialų

Banko SNORAS bankroto administratoriaus sprendimu, banko SNORAS kreditorių ir klientų kreditoriniai reikalavimai nuo penktadienio, 9 val., priimami dešimtyje banko SNORAS padalinių didžiuosiuose šalies miestuose. skaityti »

Dėl įmokų už paskolas bankui SNORAS mokėjimo

Banko SNORAS bankroto administratorius primena banko klientams, jog jie šiuo metu gali atlikti mokėjimus į banko SNORAS sąskaitas tik už suteiktas paskolas. skaityti »

Investuotojų asociacija kviečia burtis neįsigaliojusių SNORO obligacijų pirkėjus

Smulkiuosius rinkos dalyvius vienijanti Investuotojų asociacija kviečia vienytis 2011 metų lapkričio mėnesį platintų, bet dėl banko SNORAS veiklos sustabdymo taip ir neįsigaliojusių obligacijų pirkėjus ir kartu siekti atgauti sumokėtas lėšas. skaityti »

Finansų analitikų asociacija parengė SNORO obligacijų palūkanų skaičiuoklę

Finansų analitikų asociacija pasiūlė obligacijų palūkanų skaičiuoklę, kuria bankruotuojančio banko SNORAS obligacijų savininkai gali paprastai apskaičiuoti palūkanų sumą. skaityti »

SEB bankas iš „Indėlių ir investicijų draudimo“ gavo papildomą banko SNORAS indėlininkų sąrašą ir draudimo išmokų sumą

SEB bankas iš valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ gavo papildomą gyventojų ir Vilniaus apskrities įmonių, laikiusių lėšas banke SNORAS, sąrašą ir jiems apskaičiuotų draudimo išmokų sumą. skaityti »

Iš banko SNORAS paskolas paėmę asmenys vėl gali vykdyti savo įsipareigojimus šiam bankui

Iš banko SNORAS paskolas paėmę asmenys nuo š. m. gruodžio 28 d. vėl gali vykdyti savo įsipareigojimus šiam bankui SNORAS – jau priimamos paskolų įmokos. skaityti »

Klaipėdos apskrities įmonės, laikiusios lėšas SNORE, jau atgavo 89 proc. indėlių draudimo išmokų

Per tris savaites Klaipėdos apskrities įmonės „Danske“ banke jau atgavo daugiau nei 89 proc. indėlių draudimo išmokų. skaityti »