Verslininkai taps universitetų partneriais

Verslas visada yra dinamiškesnis, o universitetai konservatoriškesni. Kaip suderinti šiuos prieštaravimus ir abiejų pusių interesus, sprendžiant IT specialistų trūkumo problemą, tarėsi Vilniaus universiteto (VU) ir Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) atstovai. skaityti »

Prekybos apimtys su Uzbekistanu išaugo tris kartus

Naujausiais duomenimis, Uzbekistano ir Lietuvos prekybos apyvarta per šių metų paskutinius 10 mėnesių siekė apie 195 mln. eurų ir, palyginti su šiuo laikotarpiu pernai, išaugo tris kartus. skaityti »

Lietuviškas verslas Didžiojoje Britanijoje pagaliau vienijasi

Lietuva kol kas mažai domisi lietuvišku verslu Didžiojoje Britanijoje, nors Londonas pagal gyventojų skaičių yra trečias miestas pasaulyje po Vilniaus ir Kauno, kur daugiausiai gyvena lietuvių tautybės žmonių. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministrė A. Pitrėnienė su LVK nariais aptarė švietimo problemas

Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė dalyvavo Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) išplėstiniame prezidiumo posėdyje. skaityti »

Daugiau nei 500 jaunuolių ES dėka įgijo patirties savanoriaudami

Rugpjūčio pabaigoje baigėsi visoje Lietuvoje vykdytas jaunimo užimtumą skatinantis mokymų ir savanorysčių projektas „Savanorystės bendruomenės kūrimas ir vystymas“. skaityti »

Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas spalį vyks Izraelyje

Po pasaulį išsibarstę žymūs lietuviai ir ryšius su Lietuva puoselėjantys žmonės šių metų spalio mėnesį susitiks jau septintą kartą rengiamame Pasaulio lietuvių ekonomikos forume. skaityti »

LVK pagerbė šalies verslo lyderius

Š. m. balandžio 16 dieną Vilniaus universitete vyko Lietuvos verslo konfederacijos (LVK), vienijančios daugiau nei 3 200 Lietuvos įmonių ir per 20 Lietuvos verslo asociacijų, kongresas. Jame pristatyti nuveikti darbai ir ateities uždaviniai, pagerbti nusipelnę šalies verslo bei visuomenės atstovai. skaityti »

LVK verslo konsultacijos atvers naujas galimybes

Kaip rodo oficialūs duomenys, Lietuvos ekonomikos pagrindą sudaro smulkusis ir vidutinis verslas – net 99,8 proc. Tai mažos arba vidutinio dydžio įmonės, kurioms plačiuosiuose rinkos vandenyse Lietuvoje ir užsienyje įprastai yra kur kas sunkiau įsitvirtinti bei konkuruoti su, taip vadinamais, verslo „rykliais“. skaityti »

Vilniuje vyks verslo ir miestų forumas „Rinkimai 2015“

2015 metų sausio 23 dieną Lietuvos verslo konfederacija organizuoja didžiausią savivaldos rinkimams skirtą renginį – verslo ir savivaldos forumą „Rinkimai 2015“. skaityti »

Lietuvos verslo konfederacijos 20-metis: diskusija apie Lietuvos verslo dvidešimtmetį – tiesiogiai internetu

Minint vienos didžiausių ir įtakingiausių šalies organizacijų – Lietuvos verslo konfederacijos | ICC Lietuva – dvidešimtmetį, TV kanalas „Penki TV“ kviečia stebėti tiesioginę šia proga organizuojamos diskusijos transliaciją iš Valdovų rūmų. skaityti »