Kompanija „Wincor Nixdorf“ apdovanota už sprendimus mažmeninei prekybai

Po praėjusių metų pergalės „Top Retail Supplier“ apdovanojimuose Vokietijos kompanija „Wincor Nixdorf“ šiemet ir vėl buvo juose įvertinta. Kategorijoje „Best Instore Solution“ apdovanoti du įmonės projektai: su „McDonald’s“ padaliniu Lenkijoje ir kompanija „Coop Switzerland“. skaityti »

Šiaulių bankui įteikta nominacija „Verslo krosnis“

Vilniuje vykusiame šalies bendrovių ir institucijų renginyje „Verslo gurnamai 2013“ Šiaulių bankui už kokybiškos vietinės bankininkystės tradicijų puoselėjimą įteikta nominacija „Verslo krosnis“. skaityti »

„Sony“ technologiniai laimėjimai įvertinti net penkiais EISA apdovanojimais

Pelniusi penkis prestižinius Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus bendrovė „Sony“ įrodė savo pranašumą skaitmeninės fotografijos ir namų pramogoms skirtų technologijų srityse. skaityti »

DNB šeštus metus pelno Deutsche Bank apdovanojimą už pervedimų kokybę

Vienas didžiausių pasaulio atsiskaitymų bankų – Deutsche Bank AG – skyrė apdovanojimą DNB bankui Lietuvoje už itin aukštą tarptautinių pinigų pervedimų atlikimo kokybę (2011 EUR/USD Straight–Through Processing Excellence Award. skaityti »

Ūkio bankas įvertintas „Nacionaliniame atsakingo verslo apdovanojime 2011“

Ūkio bankas gegužės 8 d. įvykusiame iškilmingame „Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo 2011“ (toliau NAVA) renginyje buvo įvertintas už socialinės atsakomybės principų diegimą ir tobulinimą savo veikloje. skaityti »

„Canon“ pelnė tris EISA 2011–2012 m. apdovanojimus

„Canon“ paskelbė, kad buvo įvertinta trimis Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimais už gaminius. skaityti »

LG laimėjo du „EISA“ apdovanojimus

„LG Electronics“ (LG) laimėjo du prestižinius „European Image and Sound System Association“ (EISA) apdovanojimus. skaityti »

DnB NORD bankui – apdovanojimas už tarptautinių atsiskaitymų kokybę

Vienas didžiausių atsiskaitymų bankų pasaulyje - Deutsche Bank AG –apdovanojo DnB NORD banką už itin gerą tarptautinių pinigų pervedimų atlikimo kokybę (2010 EUR Straight-Through Processing Excellence Award). skaityti »

„Halyk Bank“ įteikti autoritetingų finansinių leidinių apdovanojimai

„Halyk Bank“ įteikti du autoritetingų tarptautinių finansinių leidinių apdovanojimai. skaityti »