„Motorola Mobility“ lojaliausius partnerius pakvietė į tarptautinę konferenciją

Pasaulinė elektronikos gamintoja kompanija „Motorola Mobility“ š. m. lapkričio viduryje lojaliausius savo partnerius pakvietė į kasmetę konferenciją. Ji vyko Portugalijoje, Sintros mieste. skaityti »

Pristatyta nauja „Skynet“ IPTV sąsajos versija

Išmaniosios „Skynet“ IP televizijos žiūrovai jau gali naudotis dar pažangesne grafine TV vartotojo sąsaja. Š. m. lapkričio 21 dieną paleista jos versija 4.4. skaityti »

JAMAM „Skynet“!

Tik šį šeštadienį, lapkričio 24-ąją, „Akropolyje“ vyksiančios JAMAM akcijos metu, pasinaudokite puikia proga įsigyti TV valdymo pultą už simbolinę kainą. Su šiuo universaliu pultu galėsite valdyti tiek televizorių, tiek TV priedėlį. skaityti »

Prie skaitmeninės TV perėjome sklandžiai

Maždaug prieš metus prasidėjęs informacinis vajus dėl perėjimo nuo analoginės prie skaitmeninės televizijos, atrodo, beveik ir nurimo iškart po to, kai analoginiai siųstuvai buvo išjungti, t. y. 2012 m. spalio 29 d. skaityti »

Kviečia atnaujinta „Penki TV“ svetainė

„Penki TV“ kanalo komanda kviečia į atnaujintą interneto svetainę www.penki.tv. Jos lankytojų laukia ne tik pasikeitęs tinklalapio dizainas, bet ir daugybė naudingos informacijos. skaityti »

Atsisveikiname su analogine televizija

Iš sekmadienio į pirmadienį, 3 val. nakties Lietuvoje bus išjungta analoginės antžeminė televizija. Tačiau asmenims, kurie dar nespėjo įsigyti naujų televizorių, priedėlių ar pasinaudoti IP TV ir kitų operatorių teikiamomis skaitmeninės televizijos galimybėms, kyla įvairūs klausimai. skaityti »

Paversk televizorių išmaniuoju su „Skynet“!

Savo televizorių paversti išmaniuoju itin paprasta – tereikia pasirinkti išmaniąją IP televiziją „Skynet“! O tada televizoriaus ekrane galėsite valdyti TV programą, naršyti internete, žiūrėti nuotraukas, bendrauti socialiniuose tinkluose, naudotis el. paštu ir daugybe kitų išmaniosios televizijos funkcijų. skaityti »

„Skynet“ televizija – tik 1 Lt ir galimybė sutaupyti daugiau nei 1 200 Lt!

Artėjant spalio 29-ajai, analoginės televizijos išjungimo metui, pats laikas pasirūpinti, kad televizorių ekranai Jūsų namuose neužgestų. Rinkitės „Skynet“ interaktyviąją IP televiziją ir žiūrėkite savo mėgstamas laidas aukščiausia skaitmenine kokybe bei... sutaupykite 1 200 Lt! skaityti »

Pripildykite namus „Skynet“ televizijos!

„Skynet“ skelbia akciją ir kviečia įsidiegti išmaniąją televiziją visuose savo namų televizoriuose. skaityti »

„Skynet“ klientams kilę laikini paslaugų sutrikimai operatyviai pašalinti

Spalio 10 d., apie 17.30 val., dėl technikos gedimo daliai „Skynet“ klientų galėjo laikinai sutrikti interneto ar interaktyviosios IP televizijos paslaugų teikimas. skaityti »