„Sharp“ švenčia 100 metų inovacijų jubiliejų parodoje „IFA 2012“

IFA parodoje „Sharp“ pateiks daugybę modernių naujų gaminių ir technologijų, skirtų iš naujo apibrėžti klientų požiūrį į turinį ir jo naudojimą. skaityti »

LG OLED televizorius išrinktas geriausiu Europoje

„LG Electronics“ (LG) gaminiai šiemet ir vėl buvo pagerbti „European Imaging and Sound Associations" (EISA) apdovanojimuose. skaityti »

„Logitech“ pristato televizoriams skirtą HD vaizdo kamerą su integruotomis „Skype“ funkcijomis

Šiandien bendrovė „Logitech“ kartu su „Skype“ pristatė naują raiškiojo vaizdo interneto pokalbių kamerą „Logitech TV Cam HD“, skirtą naudoti su HD formato televizoriais. skaityti »

„Sharp“ pristato didžiausią pasaulyje LED televizorių

Didingas, beveik 1,20 metrų aukščio ir daugiau nei 2 metrų pločio 90 colių AQUOS yra didžiausias pasaulyje LED televizorius. Dėl „Full HD 1080p“ skiriamosios gebos televizoriuje atkuriamo vaizdo kokybė pavergia taip pat kaip ir jo dydis. skaityti »

„Sony“ ir „Panasoniс“ bendrai kurs OLED televizorių

Japonų bendrovės „Sony“ ir „Panasonic“ pranešė bendromis jėgomis kursiančios televizorių. skaityti »

„Sharp“ pristatė 90 colių LED televizorių

„Sharp“ pristatė 90 colių televizorių „Aquos“ su LED apšvietimu. Tai didžiausias pasaulyje tokio tipo televizorius. skaityti »

„Apple“ savo televizorių išleis ne anksčiau kaip 2014 metais

Bendrovė „Apple“ gali išleisti savo prekės ženklo televizorių tik 2014 metais, nors jo pasirodymo kai kurie ekspertai laukė jau šiemet. skaityti »

„Sharp“ pradėjo IGZO technologijos ekranų gamybą

Japonijos kompanija „Sharp“ pradėjo gaminti naujo tipo IGZO ekranus. skaityti »

Berlyne pristatyta nauja „Philips“ televizorių serija

Berlyne vykusioje specializuotoje parodoje Nyderlandų kompanija „Philips“ pristatė naujus savo televizorių modelius – pirmąją pernai įkurto „Philips“ ir Taivano elektrotechnikos milžinės TPV konsorciumo gaminių seriją. skaityti »

Naujieji „Hitachi“ televizoriai

Japonijos kompanija „Hitachi“ neseniai informavo apie tai, jog nebegamins televizorių Japonijoje, tačiau TV verslo neatsisakys. skaityti »