Parodoje „Resta 2012“ – išskirtinis dėmesys „protingų“ pastatų idėjoms

Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, savaitgalį baigėsi tarptautinė 19-oji statybų ir remonto paroda „Resta 2012“. skaityti »

Besidominčius būstų naujovėmis kviečia „Resta 2012“

Pavasaris – tinkamiausias metas statyti, atnaujinti, remontuoti ar įsigyti būstą. O visus tuos, kas nori nepasiklysti statybų ir remonto naujovių sraute, kviečia 19-oji tarptautinė paroda „Resta 2012“, Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ duris atverianti balandžio 12 dieną. skaityti »

„Restoje“ – modernūs namų ir biurų valdymo sprendimai

Š. m. balandžio 12–15 dienomis Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, vyks 19-oji tarptautinė statybos ir remonto paroda „Resta 2012“, kurioje savo produktus ir paslaugas pristatys 500 dalyvių iš Argentinos, Baltarusijos, Belgijos, Čekijos, Estijos, Didžiosios Britanijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos bei, žinoma, Lietuvos. skaityti »

„RESTOJE 2011“ – dėmesys intelektinio būsto sprendimams

Kasmetė tarptautinė statybos ir remonto paroda „RESTA 2011“ po vienu stogu į „Litexpo“ parodų rūmus sutraukė didžiausias Lietuvos ir užsienio įmones, pristatančias naujausias statybinių, apdailos medžiagų, būsto įrangos tendencijas. skaityti »

Parodoje RESTA 2011 – intelektinių pastatų sprendimai

Šių metų balandžio 13 dieną sostinės „Litexpo“ parodų rūmuose prasidės jau XVIII tarptautinė statybos ir remonto paroda RESTA 2011. skaityti »