Slovėnijoje populiarėja skaitmeniniai antkapiai

Vienose Slovėnijos miesto Mariboro kapinėse pasirodė unikalus antkapis su didžiuliu jutikliniu ekranu, kuriame galima peržiūrėti nuotraukas ir vaizdo įrašus. skaityti »

„Chrome“ naršyklė „susidraugaus“ su jutikliniais ekranais

Kompanija „Google“ artimiausiu metu ketina į populiarią savo naršyklę „Chrome“ pridėti naują galimybę – šį kartą ji išmoks dirbti su jutikliniu ekranu. skaityti »

Jutikliniai ekranai gali brangti dėl indžio deficito

Dėl cheminio elemento indžio deficito jutikliniai ekranai gali brangti, jei gamintojai neras efektyvaus šio cheminio elemento pakaitalo. skaityti »

Naujasis ekranas atpažįsta iki 60 kartu atliekamų judesių

Kompanija „3M Touch Systems“ paskelbė išleidusi 46 colių jutiklinį ekraną „3M C4667PW“. skaityti »

2016 m. ketvirtis nešiojamųjų kompiuterių turės jutiklinius ekranus

Prognozuojama, kad krintant kainoms ir „Intel“ imantis aktyvių veiksmų, nešiojamųjų kompiuterių su jutikliniais ekranais pardavimo augimas ir toliau didės. skaityti »

„Microsoft“ ruošiasi išleisti „nedidelį jutiklinį įrenginį“

Internete pasirodė „Microsoft“ darbuotojų informacija, kad šiuo metu kompanija ruošiasi išleisti naują „nedidelį jutiklinį įrenginį“. skaityti »

„Fujifilm“ siūlo, kaip atpiginti jutiklinius ekranus

Kompanija „Fujifilm“ kuria technologiją, leidžiančią atpiginti nešiojamųjų kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių jutiklinių ekranų gamybą. skaityti »

„Google“ pristatė nešiojamąjį kompiuterį jutikliniu ekranu

Kompanija „Google“ toliau ieško vietos debesų kompiuterijos pagrindu veikiančiai operacinei sistemai „Chrome OS“. Šįkart dėmesį ji bando pritraukti nešiojamuoju kompiuteriu jutikliniu ekranu. skaityti »

Miniatiūrinis robotas nušveis išmaniojo telefono ekraną

Japonų kompanijos „Takara Tomy“ specialistai sukūrė robotą „Automee-S“, kuris nepriekaištingai nuvalo jutiklinį išmaniojo telefono ar planšetės ekraną. skaityti »

„Apple“ jutiklinius ekranus derins su saulės baterijomis

Amerikiečių patentų ir prekės ženklų biuras kompanijai „Apple“ išdavė naujos technologijos, leidžiančios saulės baterijas integruoti tiesiai į šiuolaikinių išmaniųjų telefonų ir planšečių jutiklinius ekranus, patentą. skaityti »