Šveicarijoje bus naudojama bendra bankomatų operacinė sistema

Šveicarijos bankai diegia standartizuotą operacinę sistemą, skirtą visiems šalies bankomatams. skaityti »

„Kaspersky Lab“ išleido saugią specializuotą operacinę sistemą

Pagrindinės į operacinę sistemą įdiegtos funkcijos pritaikytos telekomunikacijų ir automobilių pramonei, taip pat ypatingos svarbos infrastruktūros objektams. skaityti »

„Microsoft“ prabilta apie „Windows 8.2“ ir „Windows 9“

Internete pasklido informacija, kad kompanijos „Microsoft“ specialistai jau dalykiškai aptarinėja operacinės sistemos „Windows 8.2“ atnaujinimą, taip pat naują visavertę operacinės sistemos versiją „Windows 9“. skaityti »

„Apple“ pristatė atnaujintus kompiuterius, planšetes ir operacinę sistemą „OS X Mavericks“

Kompanija „Apple“ pristatė ne tik atnaujintus planšetinius kompiuterius „iPad“, bet ir nešiojamąjį kompiuterį „MacBook“, ypač galingą stalinį kompiuterį „Mac Pro“ bei operacinę sistemą „OS X Mavericks“, kuri nuo šiol – nemokama. skaityti »

„Microsoft“ pranešė, kada nutrauks „Windows XP“ techninį palaikymą

Bendrovė „Microsoft“ pranešė savo operacinės sistemos „Windows XP“ techninį palaikymą nutrauksianti 2014 m. balandžio 8 dieną. skaityti »

Oficialiai išleista operacinė sistema „iOS 7“

Ilgai „Apple“ gerbėjų laukta operacinė sistema mobiliems įrenginiams „iOS 7“ – išleista. „iOS“ įrenginių vartotojai jau gali nemokamai ją įsidiegti. skaityti »

Kompanija „Google“ pristatė operacinę sistemą „Android 4.3“

Kartu su naujos versijos planšete „Nexus 7“ kompanija „Google visuomenei pristate ir ilgai lauktą naują operacinės sistemos versiją „Android 4.3“. skaityti »

„Android“ didina rekordus: 1,5 mln. aktyvavimų per dieną, per 50 mlrd. atsisiuntimų

„Google“ įkūrėjas Larry Page‘as pranešė, kad jo kompanijos mobilioji operacinė sistema „Android“ ir su ja susijusi parduotuve „Play Store“ pasiekė du naujus rekordus. skaityti »

Operacinė sistema „Windows 8“ tapo populiaresnė už „Windows Vista“

Prieš 7 mėnesius pasirodžiusi operacinė sistema „Windows 8“ sugebėjo populiarumu aplenkti operacinę sistemą „Windows Vista“. skaityti »

„iOS 7“ naujovė – vaizdo priartinimas filmuojant

Naujausioje operacinėje sistemoje mobiliems įrenginiams „iOS 7“ vartotojai galės priartinti filmuojamą vaizdą. Tai paaiškėjo išbandžius bandomąją sistemos versiją. skaityti »