Jau galima užsisakyti spausdintuvą savo mobiliajam telefonui

Londono studija „Berg“ jau priima mobiliųjų spausdintuvų, siauroje popierinėje juostoje spausdinančių svetainių turinį ar pranešimus, užsakymus. skaityti »

„Canon“ pristatė keturis daugiafunkcius PIXMA serijos spausdintuvus

„Canon“ pristatė keturis kompaktiškų spausdintuvų serijos PIXMA modelius – PIXMA MP230, MG2250, MG3250 ir MG4250. Universalaus dydžio, funkcionalūs spausdintuvai pritaikyti naudoti namuose, spausdinti aukštos vaizdo kokybės nuotraukas, paveikslėlius iš interneto svetainių. skaityti »

Užfiksuota „spausdintuvų viruso“ epidemija

Antivirusinės bendrovės „Symantec“ ekspertai korporatyviniame tinklarašyje pranešė apie aibę biuro kompiuterių užkrėtimo virusu „Milicenso“ faktų. skaityti »

Nauji HP sprendimai padės verslui efektyviau dirbti su informacija

HP pristatė naujus vaizdavimo ir spausdinimo gaminius: spausdintuvus, skenerius, paslaugas bei sprendimus su produktyvumą didinančiomis priemonėmis, taip pat saugumo ir mobiliuosius sprendimus, kuriuos naudodamos įvairių dydžių įmonės gali efektyviau ir saugiau dirbti su informacija ir bendradarbiauti. skaityti »

Smulkioms įmonėms sukurti nauji „HP Officejet“ spausdintuvai padės efektyviau valdyti ir plėsti verslą

HP išleido naujus spausdintuvus, kurie smulkioms bei vidutinėms įmonėms, įsikūrusioms biuruose arba dirbančioms mobiliai, suteiks galimybę sumažinti sąnaudas ir padidinti produktyvumą. skaityti »

HP pristatė 3D skenavimo įrenginį, stilingus spausdintuvus ir kitas spausdinimo inovacijas

Technologijų kompanija „Hewlett–Packard“ pristatė naujus daugiafunkcius spausdintuvus namų vartotojams bei smulkioms ir vidutinėms įmonėms. skaityti »

„Canon“ pristato PIXMA PRO-1 – A3+ spausdintuvą fotografams

„Canon“ pristato naują „PIXMA Pro“ serijos spausdintuvą PIXMA PRO-1. skaityti »

Aukštos kokybės spausdinimui: didelio našumo „Canon“ PIXMA iP4950

Šiandien „Canon“ pristatė naująjį didelio našumo nuotraukų spausdintuvą PIXMA iP4950, kuris pritaikytas profesionalams ir mėgėjams, norintiems itin sparčiai kurti aukščiausios kokybės dokumentus ir nuotraukas. skaityti »

Nauji „HP Officejet“ spausdintuvai leis produktyviai dirbti kelionėje ir biure

HP pristatė naujus verslo klasės rašalinius spausdintuvus, padėsiančius padidinti šiuolaikinių įmonių darbuotojų, vis aktyviau dirbančių kelionėse, namuose arba nutolusiame biure, produktyvumą. skaityti »