Sportas kitaip: technologijos, keičiančios žiūrovų įpročius

Dalis žmonių mėgsta drauge su bendraminčiais stebėti futbolą ar kitas sporto varžybas gyvai stadionuose bei sporto arenose, tačiau šiuolaikinės technologijos pateikia daugiau alternatyvų. skaityti »

Festivalyje „Kanų liūtai” kūrybiškiausia pripažinta „Samsung“

Technologijų lyderė „Samsung Electronics“ šių metų „Kanų liūtų“ festivalyje laimėjo 29 apdovanojimus, tarp jų ir prestižinį „Creative Marketer of the Year“, skiriamą už metų kūrybingiausius rinkodaros sprendimus. skaityti »

Tėvai galės sekti vaikams pasakas nebūdami šalia

Korėjiečių įmonė „Samsung“ nusprendė padėti tėvams, grįžtantiems vėlai iš darbo ar dažnai būnantiems komandiruotėse, palaikyti artimesnį ryšį su vaikais. skaityti »

„Samsung“ sukūrė akis apsaugančią programėlę

Kompanija „Samsung“ pristatė programėlę „Samsung Safety Screen“ padedančią vaikams ir suaugusiems, pasirinkti tinkamiausią žiūrėjimo į mobiliojo įrenginio ekraną atstumą ir taip leidžiančią apsaugoti savo akis. skaityti »

„Samsung“ užpatentavo papildytosios realybės lęšius

Kontaktiniuose lęšiuose bus įtaisyta miniatiūrinė vaizdo kamera ir projektorius, taip pat davikliai, leidžiantys valdyti lęšius judinant vokus ir mirksint. skaityti »

Kas telefone svarbiausia jaunimui?

Patarimais, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį jaunam žmogui renkantis naują, tačiau ne patį brangiausią telefoną, dalinosi „Samsung“ rinkodaros koordinatorius Jonas Ožekauskas. skaityti »

Ateityje „Facebook“ tinkle bendrausime per virtualiosios relybės akinius?

„Facebook“ atidarė naują skyrių, kuris analizuos trimatės virtualiosios realybės pritaikymo socialiniams tinklams galimybes. skaityti »

„Samsung“ pristatė „Gear 360” – modernų įrenginį akimirkoms įamžinti

Barselonoje vykstančioje technologijų parodoje „Mobile World Congress“ pristatė „Samsung Gear 360“ - 360 laipsnių kampu filmuojančią kamerą, leidžiančią kurti 360 laipsnių vaizdo turinį, jį peržiūrėti ir juo dalintis. skaityti »

„Samsung“ pristatė išmaniuosius telefonus „Galaxy S7” ir „Galaxy S7 edge“

„Samsung Electronics Co. Ltd“ pristatė naujausius „Galaxy“ linijos išmaniuosius telefonus: „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 edge“. skaityti »

„Samsung“ pristatė naujausias technologijas išmaniam gyvenimui

Monake vykstančiame „Samsung Europos forume“ („Samsung European Forum 2016“) kompanija pristatė naujausias inovacijas, kurios turėtų atnešti nemažai pakeitimų žmonių gyvenime. skaityti »