Sukurta plėšoma USB atmintinė

USB atmintinės tapo kasdienio vartojimo preke, jas turime kartu su raktais, pinigine ir telefonu savo kišenėje. Tačiau dažnai atsitinka taip, jog informacijos nesinori ištrinti, o USB rakte trūksta vietos. Dizaineris Kurt Rampton siūlo labai patogią išeitį. skaityti »

„USB2USB“ – greitas būdas keistis informacija

USB atmintinės nieko nestebina, jas nešiojamės kaip namų raktus ar telefoną. Tačiau pripažinkite, jog neretai turite tris ar net keturias USB laikmenas. Kaip sužinoti, kas yra kurioje be kompiuterio? skaityti »

USB atmintinė su „pratęsimo“ funkcija

USB atmintinės arba dar kitaip USB raktai tikrai ne naujiena. Jų būna įvairių formų, spalvų ir talpos. Bet kas atsitinka tada, kai visa atmintis išnaudota? Reikia kažką ištrinti ir rašyti naują informaciją. Tai išties nepatogu. Dizaineris Shiyu Xia siūlo USB atmintinę su „pratęsimo“ funkcija. skaityti »

USB atmintinė – aksesuaras

Šiandien technologijos pralenkia laiką, viskas taip greitai tobulėja, jog sunku suspėti. Dizainerių komanda „Art Lebedev Sturio“ kuria daiktus, kurie būtų ne tik naudingi, bet ir gražus, tiksliau, galėtų tapti žaviu aksesuaru ar interjero detale. skaityti »

Ekologiška USB atmintinė

Kasdien dirbdami biure naudojame spalvingus lapelius užrašams, namuose taip pat mėgstame palikti žinutes artimiesiems ant šaldytuvo ar spintelės, o ir patys užsirašę svarbų dalyką įsiklijuojame į užrašinę. skaityti »

Naujos kartos USB atmintinė – kortelių skaitytuvas

Informacijos laikmenų pasirinkimas per kelerius metus gerokai pasikeitė. Anksčiau naudojamus vadinamuosius „flopikus“ pakeitė kompaktiniai diskai, nešiojamieji kietieji diskai, USB atmintinės, atminties kortelės ir kitos laikmenos. skaityti »