Kompanija „Dell“ prisideda prie energijos išteklių taupymo

Viena didžiausių elektronikos gamintojų bendrovė „Dell“ siekia savo 2020 metų tikslo ir įsipareigoja plėsti energiją taupančių produktų portfelį. skaityti »

Kompanija „Dell“ plečia nešiojamųjų ir planšetinių kompiuterių seriją

Kompiuterinės įrangos gamintoja „Dell“ pristatė „Venue 7“ ir „Venue 8“ planšetinius kompiuterius bei nešiojamųjų kompiuterių „Inspiron 11 3000“ seriją 2-in-1 ir „Inspiron 13 7000“ seriją „2-in-1“. skaityti »

Kompanija „Dell“ pristato kompiuterių liniją, pagamintą iš perdirbto plastiko

Bendrovė „Dell“ pradėjo gaminti nešiojamuosius kompiuterius iš perdirbto plastiko. Kompanija siekia surinkti ir pakartotinai panaudoti kuo daugiau plastikinių ir metalinių detalių, esančių kompiuteriuose, pavyzdžiui, monitorius, įrenginių plokštes bei kitus produktus. skaityti »

Kompaniją „Dell“ įsigijo jos įkūrėjas

Kompanijos „Dell“ įkūrėjas Maiklas Delas (Michael Dell), einantis direktorių tarybos pirmininko pareigas, kartu su investicine įmone „Silver Lake Partners“ tapo daliniu savininku. skaityti »

„Dell“ akcininkai pritarė susijungimui

Išankstiniais duomenimis, specialiame posėdyje vykusiame balsavime „Dell“ akcininkai pritarė pasiūlymui, kuriame numatyta, kad Maiklas Delas (Michael Dell) išperka kompaniją bendradarbiaudamas su „Silver Lake Partners“. skaityti »

„Dell“ ir „Oracle“ suformavo strateginę partnerystę

„Dell“ ir „Oracle“ kartu testuos, optimizuos ir palaikys „Oracle“ programinę įrangą „Dell“ architektūra x86 paremtose serverių platformose. skaityti »

Iki metų pabaigos „Dell“ išleis daugiau „Windows“ planšečių

„Windows 8“ platinimas vyksta visai ne taip, kaip buvo planuota. Ir kalta dėl to ne tik „Microsoft“, bet ir įrenginių gamintojai, kurie pasižadėjo platinti atitinkamus produktus. skaityti »

„Microsoft“ ketina investuoti į „Dell“ 3 mlrd. dol.

Korporacija „Microsoft“ ketina išleisti nuo 1 iki 3 mlrd. JAV dol. ir įsigyti „Dell“ akcijų. skaityti »

„Dell“ kompiuteriuose – ir „Windows 7“, ir „Windows 8“

Amerikos kompanija „Dell“ pranešė ir toliau savo kompiuteriuose diegsianti operacinę sistemą „Windows 7“. skaityti »

„Dell“ anonsuoja „ultrabook“ kompiuterį „Latitude 6340U“ ir planšetę „Latitude 10“

Kompanija „Dell“ anonsuoja rinkoje pasirodysiančius verslo klasės „ultrabook“ kompiuterį ir 10 colių planšetę, kurie išsiskiria operacine sistema „Windows 8“. skaityti »