Gauta galutinė Šiaulių bankui perduoto Ūkio banko turto ir įsipareigojimų vertinimo ataskaita

„KPMG Baltics“ pateikė AB Šiaulių bankui turto ir įsipareigojimų, perimtų iš AB Ūkio banko pagal 2013 m. vasario 23 d. AB Ūkio banko, AB Šiaulių banko ir VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ Turto ir įsipareigojimų perdavimo sutartį, galutinio vertinimo ataskaitą. skaityti »

Šiaulių bankas antrąkart iš eilės pelnė „STP AWARD“ apdovanojimą

Šiaulių bankui jau antrus metus iš eilės už itin kokybišką tarptautinių pavedimų vykdymą įteikiamas Vokietijos banko „Commerzbank“ apdovanojimas „Straight–Through Processing Award 2012“. skaityti »

Telkiamos pajėgos Lietuvos smulkiajam verslui skatinti

Suprasadamos ir įvertindamos smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) svarbą šalies ekonomikai, Lietuvos įmonės pačios imasi iniciatyvų, kurios skatina ir padeda verslininkams atskleisti savo verslo potencialą. Didžiausias lietuviško kapitalo bankas – Šiaulių bankas, kurio prioritetinė veiklos kryptis – SVV finansavimas, pasirašė bendradarbiavimo sutartį su daugiau kaip prieš metus internete startavusios ir sėkmingai augančios paslaugų paieškos ir reklamos sistemos „Versliukai.lt“ įkūrėjais. skaityti »

Šiaulių bankui įteikta nominacija „Verslo krosnis“

Vilniuje vykusiame šalies bendrovių ir institucijų renginyje „Verslo gurnamai 2013“ Šiaulių bankui už kokybiškos vietinės bankininkystės tradicijų puoselėjimą įteikta nominacija „Verslo krosnis“. skaityti »

Šiaulių bankas keičiasi ir pristato savo naują internetinį veidą

Šiaulių bankas atnaujino savo interneto svetainę – dabar ji tapo koncentruota, dinamiška, suteikianti aiškią informaciją ir skatinanti veikti. skaityti »

Ūkio banko indėlininkams naujas mokestis

Nuo 2013 m. liepos 15 d. įsigalioja metinis indėlio administravimo mokestis, siekiant užtikrinti Ūkio banko klientams teiktų bankinių paslaugų tęstinumą ir tinkamą iš Ūkio banko perimtų minėtų indėlių administravimo kokybę. skaityti »

Pirmąjį 2013 m. ketvirtį Šiaulių banko veikloje – išskirtiniai pokyčiai

2013 m. pirmasis ketvirtis buvo išskirtinių pokyčių ir neeilinių įvykių metas Šiaulių bankui – bankas tapo gerokai reikšmingesniu ir didesniu rinkos dalyviu. skaityti »

Šiaulių bankas ir Vytauto Didžiojo universitetas tiesia bendradarbiavimo tiltus

Šiaulių bankas su Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) akademine bendruomene pasirašė bendradarbiavimo sutartį ir pradeda glaudų bendradarbiavimą. skaityti »

Buvę Ūkio banko klientai ir toliau gali naudotis vertybinių popierių prekybos platforma „Eta banke“

Šiaulių bankas buvusiems Ūkio banko klientams atnaujino galimybę prekiauti Baltijos šalių įmonių akcijomis realiu laiku, naudojantis vertybinių popierių prekybos platforma „Eta banke“. Šiaulių bankas perimtą ir dabar jam priklausančią minėtą platformą klientų patogumui nuolat vystys ir papildys naujomis funkcijomis. skaityti »

Šiaulių bankas iš banko lėšų didina įstatinį kapitalą 15 mln. litų

Š. m. kovo 28 d. vykusiame Šiaulių banko eiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime nuspręsta padidinti banko įstatinį kapitalą iš banko lėšų 15 142 467 litais. skaityti »