Išsiaiškinta, kuriame Europos mieste saugiausia studijuoti

Įsibėgėjo mokslo metai ir visi studentai seniai grįžo į savo Alma mater. „Kaspersky Lab“ nutarė išsiaiškinti, ar saugūs miestai, kuriuose įsikūrę garsiausi pasaulio universitetai. skaityti »

Kas bendro tarp Europolo ir Interpolo? „Kaspersky Lab“ technologijos ir ekspertizė

„Kaspersky Lab“ bendradarbiavimas su Interpolu ir Europolu kovojant su kibernetiniu nusikalstamumu pereina į naują lygį. skaityti »

Atskleisti šlamštalaiškių siuntėjų darbo principai

Šlamštalaiškių siuntimas buvo ir lieka vienas iš stipriausių kibernetinių nusikaltėlių instrumentu – apgauti naudotojai patys perduoda apgavikams konfidencialius duomenis ir atveria prieigą prie savo įrenginių. skaityti »

„Kaspersky Lab“ dalysis patirtimi su Londono policija

„Kaspersky Lab“ ir Londono policija (City of London Police) nutarė sujungti pajėgas kovojant su kibernetiniais ir finansiniais nusikaltimais internete. skaityti »

„Kaspersky Lab“ – apie užkrėtimo realiuoju laiku būdus

Prasidėjus naujiems mokslo metams „Kaspersky Lab“ specialistai nutarė priminti, kad saugi veikla virtualiame pasaulyje tokia pat svarbi kaip ir realiame. skaityti »

Kibernetinių nusikaltėlių pelnas gali būti net 20 kartų didesnis už sąnaudas

Kibernetinių nusikaltėlių pajamos gali daugiau nei 20 kartų viršyti jų išlaidas organizuojant atakas. skaityti »

Kas šeštas vartotojas rizikuoja naudodamas „Windows XP“

Daugiau nei 16 proc. viso pasaulio vartotojų iki šiol naudojasi operacine sistema „Windows XP“, kurios oficialus palaikymas buvo sustabdytas jau beveik prieš pusę metų. skaityti »

„Kaspersky Lab“ aptiko kibernetinio šnipinėjimo kampanijų „Epic“ ir „Turla“ ryšį

„Kaspersky Lab“ išsiaiškino, kad atakos instrumentai, naudojami neseniai aptiktoje operacijoje „Epic“, liudija jos ryšį su metų pradžioje atskleista kibernetinio šnipinėjimo kampanija „Turla“. skaityti »

Užrakinti failai: aptiktas naujas anoniminio „Tor“ tinklo valdomas šifruotojas

„Kaspersky Lab“ specialistai praneša apie naują grėsmę asmeninei vartotojų informacijai ir korporatyviniams duomenims. skaityti »

„Kaspersky Lab“ patarimai, kaip saugiai organizuoti atostogas

Atsižvelgiant į paprastus „Kaspersky Lab“ ekspertų patarimus galima apsisaugoti nuo „atostogų“ apgavikų. skaityti »