5 pavojingiausi kibernetinių diversijų būdai

„Kaspersky Lab“ specialistai išnagrinėjo kasdien apdorojamus kenkėjiškus objektus ir ypatingą dėmesį atkreipė į destrukcinių „Wiper“ tipo programų skaičiaus didėjimą. skaityti »

„Java“ vis labiau atakuojama eksploitų

„Java“ eksploitų atakų skaičius nuo 2012 m. rugsėjo iki 2013 m. rugpjūčio sudarė 14,1 mln., tai tris kartus daugiau nei pernai. skaityti »

Verslas nepakankamai investuoja į IT saugumą

60 proc. specialistų, priimančių sprendimus informacinių technologijų srityje, mano, kad jų bendrovės skiria nepakankamai lėšų ir laiko IT saugumo politikai vystyti. Dėl to mažiau nei pusė bendrovių yra tikros dėl gero kibernetinių grėsmių prevencijos procesų organizavimo ir sistemingumo. skaityti »

„Kaspersky Lab“ pradeda naują partnerių programą

„Kaspersky Lab“ ima įgyvendinti atnaujintą partnerių programą Rytų Europos, Lotynų Amerikos, Artimųjų Rytų, Afrikos šalyse ir Turkijoje, taip sujungiant ir optimizuojant darbą su partneriais visame regione. skaityti »

Ką reikia žinoti norint apsisaugoti nuo virtualių vagių

Galimybė sumokėti už prekes arba paslaugas internetu palengvino gyvenimą, o internetinės bankininkystės realiuoju laiku paslaugos išvadavo nuo varginančių eilių. Tačiau išpopuliarėję mokėjimai realiuoju laiku padeda kibernetiniams nusikaltėliams. skaityti »

Prasideda studentų konferencija „CyberSecurity for the Next Generation“

„Kaspersky Lab“ skelbia kasmetės kibernetinio saugumo studentų konferencijos „CyberSecurity for the Next Generation“ („Kibernetinis saugumas ateinančioms kartoms“) pradžią. skaityti »

Tikslinės atakos padariniai bendrovei gali kainuoti iki 2,4 mln. JAV dolerių

Stambaus verslo bendrovė gali patirti iki 2,4 mln. JAV dolerių žalą dėl sėkmingai įvykdytos tikslinės atakos. Tai išsiaiškino autoritetingos analitinės bendrovės „B2B International“ specialistai kartu su „Kaspersky Lab“, šių metų pavasarį atlikę viso pasaulio verslo atstovų apklausą „Global corporate IT security risks 2013“. skaityti »

„Kaspersky Lab“ pataria saugoti savo skaitmeninį paveldą

„Kaspersky Lab“ ekspertai pataria, kaip tinkamai prižiūrėti ir saugoti skaitmeninį turtą. skaityti »

„Kaspersky Lab“ pataria, kaip saugiai atostogauti

„Kaspersky Lab“ ekspertai pataria, kaip apsaugoti savo mobiliuosius įrenginius keliaujant. skaityti »

„Kaspersky Lab“ demaskavo naują kibernetinio šnipinėjimo tinklą „NetTraveler“

„Kaspersky Lab“ paskelbė apie kibernetinio tinklo „NetTraveler“, palietusio per 350 kompiuterinių sistemų 40-yje pasaulio šalių, demaskavimą. skaityti »