„iPhone 6s“ klastotė pasirodė anksčiau nei originalas

Šiuolaikinės technologijos jau pasiekė tokią ribą, kad klastočių gamintojai savo produktus išleidžia anksčiau už „Apple“. skaityti »

Ateities „iPhone“ ir „iPad“ turės monolitinius korpusus

Kompanijos „Apple“ inžinieriai sukūrė medžiagą, kuri yra visiškai laidi įvairiems tinklinio bei belaidžio ryšio signalams, tačiau atrodo kaip anoduotas metalas. skaityti »

BMW elektromobilyje – techninė integracija su „Apple iPhone“ ir „Watch“

Kaip praneša „Business Insider“, kompanijos „Apple“ ir BMW sėkmingai bendradarbiauja ir kuria naują sistemą, skirtą elektromobiliui „BMW i3“. skaityti »

„Apple“ pristato išmanųjį laikrodį

Balandį prekyboje pasirodys „Apple Watch“ – laikrodis, matuojantis savininko aktyvumą, galintis veikti kaip telefonas ir kaip muzikos grotuvas. skaityti »

„Apple“ saugos naudotojų pirštų atspaudus „iCloud“ saugykloje

Kompanija „Apple“ pranešė siekianti įgyvendinti galimybę naudotojui sinchronizuoti visus savo įrenginius. Tai padaryti įmonė ketina išnaudodama biometrinę pirštų atspaudų technologiją ir debesų sistemą „iCloud“. skaityti »

CNN: Metų generalinis direktorius – „Apple“ vadovas

Finansų leidinys „CNN Money“ kompanijos „Apple“ vadovą Timą Kuką paskelbė 2014 metų generaliniu direktoriumi. skaityti »

„Apple“ gavo patentą išmaniajam rašikliui

JAV patentų ir prekių ženklų valdyba išdavė kompanijai „Apple“ patentą išmaniajam elektroniniam rašikliui. skaityti »

„Forbes“ pristatė brangiausių 2014 m. prekės ženklų sąrašą

Žurnalas „Forbes“ eilinį kartą įvertino įvairių prekės ženklų kainą, atsižvelgdamas į kompanijų pelningumą ir jų įtaką pasaulyje. skaityti »

„Dell“ pasiūlymas mėgstantiems „Apple stilių ir kokybę

„Dell“ korporacijos nešiojamų kompiuterių „Inspiron 7000“ serija pasipildė nauju šeimos nariu – „ultrabook“ tipo kompiuterio modeliu „Inspirion 7537“. skaityti »

Kompanijos „Apple“ ir IBM vienija jėgas

Informacinių technologijų kompanijos „Apple“ ir IBM paskelbė apie užmegztą tarpusavio bendradarbiavimą, kurį pačios įvardija kaip vieną reikšmingiausių įvykių įmonių istorijoje. skaityti »