„Foxconn“ didina išmaniojo telefono „iPhone 5S“ gamybą

Didžiausia kompanijos „Apple“ įrenginių surinkėja „Foxconn“ didina išmaniojo telefono „iPhone 5S“ gamybą, skelbia „The Wall Street Journal“. Leidinys taip pat pateikia įdomios statistikos apie „iPhone 5S“ gamybą. skaityti »

Teismas nurodė sumą, kurią „Samsung“ turės sumokėti „Apple“

JAV teismo prisiekusieji priėmė verdiktą, kuriuo nustatė, kad kompanija „Samsung“ savo didžiausiai konkurentei „Apple“ turės išmokėti 290 milijonų JAV dolerių už pagrindinių išmaniojo telefono „iPhone“ funkcijų ir dizaino elementų kopijavimą. skaityti »

„Apple“ galės dar kartą siekti uždrausti „Samsung“ įrenginių prekybą JAV

Kompanija „Apple“ dar kartą galės teikti prašymą uždrausti net 26 „Samsung“ įrenginių, pažeidžiančių jos patentus, prekybą JAV teritorijoje. skaityti »

„Apple“ perka kompaniją „PrimeSense“

Užsienio spaudoje pasirodė informacija, kad IT milžinė „Apple“ perka Izraelio kompaniją „PrimeSense“, gaminančią 3D jutiklius. skaityti »

„Apple“ išmanusis laikrodis bus dviejų modelių – vyrams ir moterims

Kompanija „Apple“ kuria dvi išmaniojo laikrodžio versijas su skirtingų įstrižainių ekranais – 1,7 colio modelį vyrams ir 1,3 colio modelį moterims. skaityti »

Kitąmet „Apple“ pristatys lenktus ekranus turinčius du „iPhone“ modelius

Kompanijai „Apple“ artimi šaltiniai teigia, kad kitąmet bus pristatyti du išmaniojo telefono „iPhone“ modeliai, turintys lenkto stiklo ekranus. Abu modeliai turės skirtingas – 4,7 ir 5,5 colio – ekrano įstrižaines ir bandys nukonkuruoti tokius „Samsung“ įrenginius, kaip „Galaxy S4“ ir „Note 3“. skaityti »

„Apple“ išmaniuosius telefonus „iPhone“ atnaujins kelis kartus per metus

Kompanija „Apple“ ketina išleisti išmaniuosius telefonus dažniau nei kartą per metus. Tai turėtų padėti kompanijai jau nuo kitų metų padidinti šių mobiliųjų įrenginių pardavimą. skaityti »

„Apple“ – ir vėl brangiausias prekės ženklas pasaulyje

Technologijų kompanija „Apple“ trečią kartą iš eilės pelnė brangiausio prekinio ženklo titulą, skelbia „Forbes“. skaityti »

Išleista nauja „iTunes 11.1.3“ versija

„Apple“ išleido naują muzikos programos „iTunes“, skirtos asmeniniams ir „Mac“ kompiuteriams, versiją. skaityti »

„Apple“ prieš „Samsung“: dvikova be pralaimėtojo

Amžina didžiųjų korporacijų „Apple“ ir „Samsung“ dvikova dėl įvaizdžio, geriausių vietų parduotuvių lentynose ir vartotojų širdžių jau nestebina. Tačiau kaskart rinkoje pasirodžius naujai vieno gamintojo prekei, su nekantrumu laukiama kito prekės ženklo atsako į tai. skaityti »