SMS bankininkystės populiarumas turėtų augti

Lietuvos bankų asociacijos (LBA) iniciatyva atliktas vartotojų tyrimas parodė, kad SMS bankininkystės paslaugą teigiamai vertina 80 proc. apklaustųjų. skaityti »

Mobiliojo telefono programa, nustatanti maliariją

Uodų platinama maliarija yra viena iš Afrikoje pavojingiausių ligų. Jai nustatyti prireikia laiko ir profesionalių žinių. O štai Izraelio Ben Guriono universiteto mokslininko Alberto Bilenkos sukurta sistema leidžia maliarijos atvejus nustatyti lengvai ir greitai – mobiliuoju telefonu skaityti »

Pristatytas „Nokia Oro“ išmanusis telefonas

"Nokia" pristatė vienas iš naujausių eksperimentų – tai prabangus išmanusis telefonas „Nokia Oro“. skaityti »

„Nokia“ pristatė du naujus žemos klasės telefonus

Balandžio 26 dieną „Nokia“ pristatė du naujus žemos klasės telefonus – „C2-00“ ir „X1-01“. skaityti »

Mokėti už prekes mobiliuoju telefonu pasiruošę 62 proc. amerikiečių

Kaip parodė „MasterCard Worldwide“ užsakymu atliktas kompanijos „Kelton Research“ tyrimas, 62 proc. mobiliųjų telefonų savininkų Jungtinėse Amerikos Valstijose šiandien pasiruošę įsigyti prekių mobiliuoju telefonu. skaityti »

„Nokia“ išmanusis telefonas turės „Qualcomm“ procesorių

Mobiliuosius telefonus gaminanti kompanija „Nokia“ pranešė, jog nusprendė savo naujuose išmaniuosiuose telefonuose su operacine sistema „Windows Phone 7“ naudoti gerai telekomunikacijų rinkoje žinomos įmonės „Qualcomm“ lustus. skaityti »

Mobiliojo ryšio įrenginių pardavimas padidėjo 19 proc.

Bendrovės „Gartner“ duomenimis, nuo šių metų sausio iki kovo visame pasaulyje buvo realizuota 427,8 milijono paprastų mobiliųjų ir išmaniųjų telefonų. skaityti »

Vietoj banko kortelės – mobilusis telefonas!

Jau nuo šiandien Didžiosios Britanijos gyventojai, atsiskaitydami už prekes ir paslaugas, galės vietoj pinigų ar bankų kortelių panaudoti savo mobilųjį telefoną. skaityti »

Mobiliuoju telefonu valdomi robotai – jau greitai!

Kompanija „iRobot“ paskelbė, kad netrukus jų robotas „Ava“ bus valdomas „Android“ operacine sistema (OS), kuri yra skirta mobiliesiems telefonams. skaityti »

Ar tikrai mobilieji telefonai neturi įtakos žmogaus sveikatai?

Ar mobilieji telefonai gali pažeisti žmogaus audinius ir sukelti sveikatos sutrikimų? Šiuos spėliojimus paaštrino naujas darbas. skaityti »