Savo darbingumą lietuviai kelia kalbindami kolegas ir užkandžiaudami saldumynais

Dirbti efektyviai ir sėkmingai svarbu ir darbuotojams, ir darbdaviams. Tačiau net geriausiam darbuotojui bent retkarčiais tenka kovoti su snauduliu ir dėmesio išsiblaškymu. 33 proc. dirbančių lietuvių apimti snaudulio jį malšina kava ir energiniais gėrimais, 25 proc. prasiblaškyti bando kalbindami kolegas, 13 proc. – naršydami socialiniuose tinkluose, dešimtadalis – užkandžiaudami. Tokius duomenis atskleidė kovo pradžioje rinkos tyrimų bendrovės „Norstat“ atlikta 1GO Lietuvos darbuotojų apklausa. skaityti »

„Sharp“ mažina darbuotojų skaičių

Dėl nuostolingos veiklos „Sharp“ atleis dalį darbuotojų. Japonijos elektronikos gamintoja buvo numačiusi atleisti 2 tūkst. darbuotojų, tačiau informavo, kad maždaug 3 tūkst. darbuotojų savanoriškai sutiko išeiti į pensiją. skaityti »

Laikraščių apžvalga

Pavartykime 2011 metų liepos 19 dienos laikraščius. skaityti »

Knygų apžvalga: „Kaip išsaugoti geriausius darbuotojus“

Šįkart laidoje – knygų serijos „Rezultatyviam vadovavimui“ leidinys „Kaip išsaugoti geriausius darbuotojus“, kuriame rasite praktiškai išmėgintų sprendimų, kaip išlaikyti talentingus žmones. skaityti »