Patikimas internetas – stabilaus verslo garantas

Šiuolaikinis verslas neįsivaizduojamas be interneto. Čia ieškoma ir dalijamasi informacija, atliekamos pirkimo ir pardavimo operacijos, vykdoma apskaita ir duomenų analizė, komunikuojama su klientais ir t. t. Tad akivaizdu, jog spartus ir kokybiškas interneto ryšys gali nulemti verslo efektyvumą bei suteikti konkurencinių pranašumų. skaityti »

„Skynet“ kviečia pasitikti pavasarį pramogaujant!

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda kviečia jungtis prie gausaus klientų būrio ir pasitikti pavasarį pramogaujant. skaityti »

Vilniaus knygų mugė užvėrė duris ir pakvietė vėl susitikti kitąmet

Keturias dienas šurmuliavusi 17-oji Vilniaus knygų mugė pasibaigė. Šiemet ji pritraukė daugiau nei 66 tūkst. lankytojų iš visos Lietuvos, kuriuos viliojo ne tik naujomis ir jau pamėgtomis knygomis, bet ir plačia renginių programa. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

„Skynet“: išskirtinis dėmesys klientams ir aktyvi plėtra

Sostinėje veikiančio šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komandai 2015 metai buvo kupini gerų permainų ir naujovių: aktyviai plėstas ir modernizuotas tinklas, pasiūlyti nauji paslaugų planai, atnaujinta interneto svetainė ir kt. skaityti »

„Kukumuku“ gimtadienio svečiams – „Skynet“ pramogos ir dovanos

Vasario 11 dieną pačioje Vilniaus širdyje įsikūrusiame restorane visai šeimai „Kukumuku“ šurmuliavo didžiulis būrys svečių. Čia buvo švenčiamas stebuklingos „Kukumuku“ šalies antrasis gimtadienis. skaityti »

Tarptautiniai ekspertai „Skynet“ pripažino greičiausiu internetu Lietuvoje

Tarptautinė nepriklausoma interneto greičio matavimo bendrovė „Ookla“ paskelbė greičiausio interneto Lietuvoje tiekėjų sąrašą. Pirmoje reitingo vietoje atsidūrė įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, tiekianti šviesolaidinį internetą „Skynet“. skaityti »

„Skynet“ klientams – nepakartojamos akimirkos šokių studijoje

Viena seniausių ir profesionaliausių šokių mokyklų Lietuvoje Tomo Petreikio šokių studija kviečia „Skynet“ klientus atrasti šokio džiaugsmą. skaityti »

„Skynet“ Kalėdų dovana – SHARP televizorius

Prieš pat Kalėdas „Skynet“ komanda nustebino vieną vilniečių šeimą, kuri užsisakė išmaniąją „Skynet“ televiziją ir laimėjo puikią dovaną – šiuolaikišką televizorių SHARP. skaityti »

„Loft Town“ gyventojus aplankė Kalėdų Senelis

Gyvenamųjų loftų kvartale „Loft Town“ prieš Kalėdas apsilankė Kalėdų Senelis, kuris padovanojo vaikams saldžių dovanėlių. skaityti »