Vilniaus Kalėdų eglutėje sekamų pasakų galima klausytis ir internetu

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ Kalėdų eglutėje įrengė vieną moderniausių kilnojamųjų internetinės transliacijos studijų, valdomų nuotoliniu būdu, o transliacija vykdoma mobiliuoju „Tele2“ 4G internetu. Tai – bendrovių dovana visiems, nekantriai laukiantiems šv. Kalėdų. skaityti »

Džiaugsmingas švenčių laukimas su „Skynet“

Didžiausios metų šventės jau ne už kalnų. O kad laukimas neprailgtų ir būtų dar malonesnis, „Skynet“ komanda kviečia pasinaudoti išskirtiniais šventiniais pasiūlymais. skaityti »

„Skynet“ kviečia į komandines kartų lenktynes

Š. m. gruodžio 10 dieną sostinės šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda kviečia visus greičio mėgėjus dalyvauti komandinėse „Skynet“ lenktynėse. Jos vyks Plytinės kartodrome, Vilniuje. skaityti »

JAMAM dieną – internetas „Skynet“ už pusę kainos

Š. m. lapkričio 28 dieną, šeštadienį, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ vyks kasmetė didžiųjų nuolaidų medžioklės diena JAMAM. Prie šios akcijos prisijungs ir šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda, kuri Vilniaus „Akropolio“ lankytojams turi paruošusi puikų pasiūlymą. skaityti »

„Skynet“ veidas Elita Citovičiūtė – apie šiuolaikines technologijas ir realų gyvenimą

Konkurse „Mis Lietuva 2013“ titulą „Mis publika“ pelniusi televizijos projektų dalyvė ir modelis Elita Citovičiūtė sako internetu besinaudojanti tiek darbe, tiek tvarkydama kasdienius reikalus. O štai neseniai mergina ir pati „tapo“ jo dalimi – Elita yra vilniečiams puikiai žinomo šviesolaidinio interneto „Skynet“ veidas. skaityti »

Lapkričio 21-ąją minima Pasaulinė televizijos diena

Nuo 1997 metų Generalinės asamblėjos sprendimu lapkričio 21-ąją visame pasaulyje minima televizijos diena. skaityti »

„Skynet“ klientai kviečiami į spalvingą koncertą

Š. m. lapkričio 25 dieną, 20 val., visus „Skynet“ klientus kviečiame į Menų fabriką „Loftas“, kur vyks tarptautinio muzikos projekto „Mugamas ir Sutartinės: Dialogai“ premjera. Ją organizuoja VšĮ „Ugnis ir kaukė“. skaityti »

Užsisakiusiems tiesioginį debetą – 50 proc. nuolaida „Skynet“ paslaugoms

Nekantriai laukdama švenčių, šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda kviečia užsisakyti tiesioginio debeto paslaugą, kuri ne tik leis sąskaitas apmokėti automatiškai, bet ir sutaupyti. skaityti »

Šviesolaidinis internetas švenčia gimtadienį

Iki šio amžiaus pradžios prie interneto žmonės jungdavosi naudodami vadinamuosius „dial-up“ modemus ir įprasto telefono linijas. 1998 m. spalio 28 d. Lietuvos gyventojai gavo priėjimą prie interneto optiniais tinklais. Tą dieną bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, pirmoji Lietuvoje pradėjo teikti šviesolaidinio interneto paslaugas. skaityti »

Pilaitėje plečiamas šviesolaidinis tinklas „Skynet“

Turbūt kiekvienas iš mūsų neįsivaizduoja būsto be spartaus interneto, o TV ir interaktyvių galimybių mėgėjai – be išmaniosios televizijos. Tą puikiai žino sostinėje veikiančio šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda, kuri šiais metais itin daug dėmesio skyrė tinklo plėtrai Pilaitėje. skaityti »