„Skynet“ fiksuoja 1 Gb/s interneto planų augimą

Šviesolaidinio interneto „Skynet“ vartotojų, užsakančių 1 gigabito per sekundę interneto spartos planus, skaičius per penkerius metus augo eksponentiškai. skaityti »

Nuo rugsėjo nebeveiks „Akropolyje“ esantis „Skynet“ klientų aptarnavimo skyrius

Nuo rugsėjo 1 d. „Skynet“ klientų aptarnavimo skyrius, esantis „Akropolyje“, yra uždaromas. skaityti »

Už „Skynet“ paslaugas atsiskaityti galima ir per „Manogile.lt“

Nuo rugpjūčio 7 dienos „Skynet“ klientams siūlomas naujas atsiskaitymo būdas – savitarnos paslaugų svetainė „Manogile.lt“, kuris leis vienu paspaudimu apmokėti ne tik už komunalines paslaugas, bet ir „Skynet“ internetą bei išmaniąją televiziją. skaityti »

Stebėkite „Eurobasket 2017“ varžybas HD formatu

Krepšinio aistruoliai, ar žinojote, kad „Eurobasket 2017“ varžybas galėsite stebėti HD formatu? Išmaniosios televizijos „Skynet“ žiūrovus kviečiame žiūrėti varžybas per kanalą „TV3 Krepšinis HD“. skaityti »

„Vežanti“ interneto kaina studentams – nepramiegok!

Ar yra studentų, galinčių bent vieną dieną praleisti be interneto? Juo labiau, kad šiemetinė vasara nelepina šiluma. O atėjus rudeniui internetas tampa ne tik laisvalaikio pramoga, bet ir vertingu žinių šaltiniu, ryšio su dėstytojais ir kursiokais kanalu. skaityti »

„Skynet“ pirmasis Lietuvoje išbandė 10 Gb/s interneto greitį

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, valdanti prekės ženklą „Skynet“, sėkmingai išbandė 10 Gb/s spartos internetą. skaityti »

„Skynet“ ir klientų parama pasiekė „Lesės“ prieglaudą

Birželio pradžioje įmonių grupė „Penki kontinentai“ iniciavo socialinę akciją, kurios metu skatino visus savo darbuotojus ir šviesolaidinio interneto „Skynet“ klientus padėti gyvūnų globos organizacijai „Lesė“. skaityti »

PC „Mada“ atidarytas modernus „Skynet“ klientų aptarnavimo skyrius

„Skynet“ atidarė atnaujintą klientų aptarnavimo skyrių Vilniaus Viršuliškių mikrorajone, prekybos centre „Mada“. skaityti »

Informacija klientams

Š. m. birželio 21 dieną, ryte dingus elektros energijos tiekimui, daliai klientų galėjo sutrikti „Skynet“ paslaugų veikimas. skaityti »

Įdomi televizijos programa aktuali ir vasarą

Išmanioji „Skynet“ televizija siūlo mėgautis HD TV kanalų kokybe. skaityti »