Vilniuje aktyviausiai „Dviračių iššūkį“ palaikė „Skynet“ komanda

Gegužės mėnesį Europoje buvo įgyvendinama Tarptautinė iniciatyva „Europos dviračių iššūkis“. Jos metu miestai varžėsi, kurio gyventojai per mėnesį numins daugiausia kilometrų. Šiemet prie iniciatyvos prisijungė ir Vilnius. skaityti »

„Skynet“ vasara: nauji planai ir 1 Gb/s už 1 Eur/mėn.

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda pristato naujus paslaugų planus ir kviečia išbandyti itin greitą iki 1 Gb/s internetą. Nuo š. m. birželio 1 dienos visiems klientams siūlomi nauji interneto planai: START, GO, RUN ir FLY. skaityti »

„We run Vilnius“ jėgas išbandė beveik 10 tūkst. bėgikų

Sekmadienį Vilniaus centre jau penktą kartą vyko tarptautinės bėgimo varžybos „We run Vilnius“. skaityti »

„Skynet“ kviečia jungtis prie iniciatyvos „Europos dviračių iššūkis“

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda ragina prisijungti prie tarptautinės iniciatyvos „Europos dviračių iššūkis“. skaityti »

„We run Vilnius“ – penktą kartą Vilniaus gatvėse

Gegužės 22 d. Vilniaus centre jau penktą kartą organizuojamos didžiausios pavasario bėgimo varžybos „We run Vilnius“. skaityti »

„Skynet“ išmaniosios TV žiūrovams – naujos galimybės

Gegužės pradžioje „Skynet“ atnaujino išmaniosios televizijos transliacijos valdymo funkciją. Nuo šiol „Skynet“ klientai jiems patogiu laiku gali peržiūrėti 14 dienų TV įrašus. skaityti »

Pirmosios Lietuvoje ėjimo varžybos pritraukė tūkstančius vilniečių

Daugiau nei 3 tūkst. dalyvių išbandė savo jėgas pirmosiose Lietuvoje masinio ėjimo varžybose. skaityti »

„Skynet“ keičia požiūrį į interneto greitį

Bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, šviesolaidiniu tinklu „Skynet“ teikianti interneto, išmaniosios televizijos, IP (angl. Internet Protocol) telefonijos paslaugas Vilniaus mieste, ragina keisti požiūrį į šiuolaikinį internetą. skaityti »

Jaunuoliai iki 99 metų kviečiami pramogauti „MRU naktyje“

Visi, kas prijaučia jaunatviškam gyvenimo stiliui, kviečiami į „MRU naktį“, kuri vyks Mykolo Romerio universitete. Tai Studentų atstovybės ir universiteto iniciatyva ketvirtus metus organizuojamas renginys, kurio tikslas – parodyti, kad universitetas yra ne tik mokslų, bet ir kultūrinio gyvenimo tvirtovė. skaityti »

„Skynet“ kviečia į pirmąsias Lietuvoje ėjimo varžybas!

Įsibėgėjant pavasariui, vis labiau vilioja gamta ir aktyvios pramogos. Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda taip pat ragina rinktis aktyvų gyvenimo būdą ir balandžio 16 dieną kviečia dalyvauti „Proenzi ArthroStop“ masinio ėjimo varžybose. skaityti »