Patikimas internetas – stabilaus verslo garantas

Šiuolaikinis verslas neįsivaizduojamas be interneto. Čia ieškoma ir dalijamasi informacija, atliekamos pirkimo ir pardavimo operacijos, vykdoma apskaita ir duomenų analizė, komunikuojama su klientais ir t. t. Tad akivaizdu, jog spartus ir kokybiškas interneto ryšys gali nulemti verslo efektyvumą bei suteikti konkurencinių pranašumų. skaityti »

CONVENE dalyviams pristatyti šiuolaikiški ir patikimi „ProfIT“ sprendimai

Praėjusią savaitę Vilniuje baigėsi dvi dienas trukusi ketvirtoji konferencijų turizmo paroda-kontaktų mugė „CONVENE 2016“. Antrus metus iš eilės joje dalyvavo bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, pristačiusi užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“ ir jų galimybes HoReCa (viešbučių, restoranų, kavinių) sektoriui. skaityti »

„CONVENE 2016“ dalyviai kviečia atrasti naujas konferencijų turizmo galimybes

2016 m. vasario 10–11 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“, jau ketvirtą kartą vyks tarptautinė dviejų dienų paroda-kontaktų mugė CONVENE. Trečius metus iš eilės konferencijoje dalyvaus ir kelionių agentūra „West Express“. skaityti »

Tarptautiniai ekspertai „Skynet“ pripažino greičiausiu internetu Lietuvoje

Tarptautinė nepriklausoma interneto greičio matavimo bendrovė „Ookla“ paskelbė greičiausio interneto Lietuvoje tiekėjų sąrašą. Pirmoje reitingo vietoje atsidūrė įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, tiekianti šviesolaidinį internetą „Skynet“. skaityti »

„Autoverslas“ proveržiui pasitelkė IT sprendimus

Šiemet 20-ies metų veiklos jubiliejų atšventusi įmonių grupė „Autoverslas“ ne tik sukūrė plačią infrastruktūrą – 28 000 kv. m sandėlius ir dar didesnius logistikos centrus, bet ir investavo į verslą efektyvinančias modernias informacines technologijas. skaityti »

Skelbiama akcijos „Knygų Kalėdos 2015“ pradžia

Lapkričio 16 dieną prasideda jau penktą kartą Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“. Šiais metais jos organizatoriai kviečia padovanoti knygų vaikams, paaugliams ir jaunimui. skaityti »

Šviesolaidinis internetas švenčia gimtadienį

Iki šio amžiaus pradžios prie interneto žmonės jungdavosi naudodami vadinamuosius „dial-up“ modemus ir įprasto telefono linijas. 1998 m. spalio 28 d. Lietuvos gyventojai gavo priėjimą prie interneto optiniais tinklais. Tą dieną bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, pirmoji Lietuvoje pradėjo teikti šviesolaidinio interneto paslaugas. skaityti »

Bendrovė „AD Baltic“ IT priežiūrą patikėjo profesionalams

Automobilių dalių didmenininkė UAB „AD Baltic“ sparčiai plėtoja elektroninės komercijos projektus ir diegia moderniausius prekybos modelius Baltijos šalyse bei Baltarusijoje. Tolimesnės plėtros etape ji nusprendė perduoti IT sistemų priežiūrą išoriniams partneriams – bendrovei „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ – ir koncentruoti savo resursus į pagrindinį verslą. skaityti »

„Šeima 2015“ – prasmingas laikas su savo artimaisiais

Pirmąjį spalio savaitgalį sostinės „Siemens“ arena šurmuliavo nuo vaikų klegesio – čia vilniečius ir miesto svečius kvietė paroda „Šeima 2015“. skaityti »

TNS tyrimas: „Skynet“ ryšiai su klientais glaudžiausi Lietuvoje

Kaip rodo naujausia rinkos tyrimų bendrovės TNS LT klientų patirties ir prekių ženklų vertinimo analizė, glaudžiausius ryšius su savo klientais Lietuvoje yra sukūrę interneto ir televizijos tiekėjai, o, palyginti su kitomis Europos šalimis, šis rodiklis beveik nesiskiria. skaityti »