„Google“ įsteigė įmonę Lietuvoje

JAV informacinių technologijų gigantas „Google“ įsteigė įmonę Lietuvoje „Google Lithuania“. skaityti »

„Sony“, „Microsoft“ ir „Google“ varžosi kurdamos išmaniuosius akinius

Pirmą kartą išmanieji akiniai „Google Glass“ buvo pristatyti 2011 m. Nuo to laiko buvo parduota kiek daugiau nei 10 tūkst. šių akinių, tačiau jie sulaukė daug kritikos. skaityti »

„YouTube“ bus pritaikytas vaikiškoms rankytėms

„Google“ numato išleisti nemokamą vaikišką „YouTube“ versiją, skirtą mobiliesiems įrenginiams. Ji periodiškai pristatys vaizdo anonsus iš populiarių animacinių filmukų ir vaikiškų serialų. skaityti »

„Google“ įsigijo mobilią archyvavimo platformą „Odysee“

Kompanija „Google“ įsigijo startuolį „Odysee“ – vaizdo medžiagos mobilios archyvavimo platformos kūrėją. skaityti »

„Google“ Lietuvoje nori įkurti biurą

Jungtinių Amerikos Valstijų bendrovė „Google“ nori atidaryti biurą Vilniuje, sako Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Tai būtų pirmasis 1998 metais įkurtos kompanijos padalinys Baltijos šalyse. skaityti »

„Forbes“ pristatė brangiausių 2014 m. prekės ženklų sąrašą

Žurnalas „Forbes“ eilinį kartą įvertino įvairių prekės ženklų kainą, atsižvelgdamas į kompanijų pelningumą ir jų įtaką pasaulyje. skaityti »

„Google“ žemėlapiai apie Vilnių papasakos daugiau nei iki šiol

Žemėlapis – vienas svarbiausių dalykų kiekvienoje kelionėje. Pasaulyje kasmet keliauja milijardas žmonių, o daugiau kaip 5 mln. aplanko ir Lietuvą. Daugelis šių keliautojų žemėlapius nešiojasi tiesiog kišenėje gulinčiame telefone ar kitame išmaniajame prietaise. skaityti »

„Google“ pradėjo vieną iš didžiausių algoritmų atnaujinimą

„Google“ pradėjo vieną iš didžiausių šiais metais algoritmų atnaujinimų. Šį kartą paleistas trečiasis rimtas Pingvino atnaujinimas, kurio tikslas – kovoti su nekokybiškomis nuorodomis ir interneto šiukšlėmis. skaityti »

„Google“ supranta, kad išpopuliarinti dėvimą elektroniką bus labai sunku

„Google X“ padalinio vadovas Astro Teller viename iš profilinių renginių prisipažino, kad išpopuliarinti dėvimą elektroniką gali būti labai nelengva. skaityti »

Lietuvos moksleiviams – e. pamoka iš „Google“

Spalio 2 dieną, ketvirtadienį, 11 val. Lietuvos mokyklos kviečiamos prisijungti prie e. pamokos, kuri bus internetu tiesiogiai transliuojama iš Airijos sostinėje Dubline įsikūrusios „Google“ būstinės. skaityti »