Prasideda paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“

Lapkričio 4 ir 5 d. įsitikinkime Lietuvos pažanga ir pasisemkime idėjų bei įkvėpimo kiekvieno mūsų augimui. skaityti »

Vilniaus sporto festivalis viliojo sportininkų paskaitomis ir aktyviomis pramogomis

Paskutinis rugsėjo savaitgalis Vilniuje buvo skirtas sporto temai. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ jau penktą sykį vyko didžiausias Vilniaus rudens sporto renginys – Vilniaus sporto festivalis. skaityti »

Prasideda didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“

Vilniuje, LITEXPO, prasideda dviejų dienų didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“. Renginyje laukiama 10 tūkstančių dalyvių – moksleivių, studentų, profesionalų, verslininkų, viešojo sektoriaus atstovų iš Lietuvos ir užsienio. skaityti »

#SWITCH! kviečia užprogramuoti sėkmę

Rugsėjo 8–9 d. Vilniuje, LITEXPO, vyks jau antrasis, didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys #SWITCH!. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

Ketvirtojoje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur“ – rekordinis dalyvių skaičius

„Litexpo“ parodų ir kongresų centre prasideda ketvirtoji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“. Svarbiausias šių metų parodos akcentas – miestų turizmas. skaityti »

„Miestų forumas 2016“: Lietuvos miestai turistus medžios internete

„Miestų forumo 2016“ ekspertų diskusijos dalyvių teigimu, laimės tie, kurie paskyrė biudžetus rinkodarai, socialiniams tinklams, „Google“ reklamai ir patrauklioms interneto svetainėms kurti. skaityti »

„Adventur“ kviečia atrasti pasaulio ir Lietuvos miestus bei miestelius

Į „Litexpo“ parodų ir kongresų centrą Vilniuje jau ketvirtąjį kartą kviečia tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“. Svarbiausias šių metų parodos akcentas – miestų turizmas. skaityti »

Paroda „Mokykla 2015“ griaus stereotipus

Lapkričio 6–7 dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksiančioje švietimo parodoje „Mokykla 2015“, įvairiomis čia surengtomis veiklomis bus griaunami stereotipai apie tai, kad mokslas yra nuobodus, kartu teigiama, kad šiandien būti mokytoju yra garbinga ir įdomu. skaityti »

ARTVILNIUS’15 – vienintelė meno mugė regione

Tarptautinės šiuolaikinio meno mugės „ArtVilnius‘15“ organizatoriai jau šeštą kartą visus kviečia į „Litexpo“ parodų ir kongresų centrą. skaityti »