Svarstai, kur mokytis, atvyk į Studijų mugę arba užduok klausimus internetu

Vasario 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks XII tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2014“. skaityti »

Kviečia paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2014“

Vasario 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks XII tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2014“. skaityti »

Vilniuje prasidėjo švietimo paroda „Mokykla“

Gruodžio 6 d. Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis Litexpo parodų ir kongresų centre (Laisvės pr. 5, Vilnius) atidarė trečiąją nacionalinę švietimo parodą „Mokykla 2013“. skaityti »

Didžiausiame informacinių ir ryšių technologijų renginyje – 5,5 tūkst. dalyvių iš viso pasaulio

Jau šį trečiadienį, lapkričio 6 d., Vilniuje startuoja 3 dienas truksiantis - didžiausias Europos informacinių ir ryšių technologijų (IRT) renginys „ICT2013: Create, Connect, Grow“ („Informacinės ir ryšio technologijos 2013: kurti, jungti, augti“). skaityti »

Pirmą kartą Lietuvoje vyks Lietuvos moterų konferencija

2013 m. rugsėjo 19–20 dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, Vilniuje, vyks Lietuvos moterų konferencija. skaityti »

Rekordinė „Login 2013“ transliacija internetu

Balandžio 18 dieną Vilniuje prasidėjusi ir šiandien tebevykstanti konferencija „Login 2013“ sulaukė milžiniško susidomėjimo. Pirmą dieną, kaip skelbia organizatoriai, renginys sulaukė rekordinio lankytojų skaičiaus – net 3 000. skaityti »

Tarp „Login 2013“ dalyvių – „Penkių kontinentų“ komanda

Visi, kas domisi naujausiomis technologijomis, IT naujovėmis ir inovatyviais sprendimais, š. m. balandžio 18–19 dienomis renkasi Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, kur vyks jau septintoji progreso konferencija „Login 2013“. skaityti »

Didžiausias verslumo renginys Vilniuje truks dvi dienas

Spalio 12–13 d. „Litexpo“ parodų centre – didžiausias šių metų verslumo renginys. skaityti »

Kūrybingas mokytojas – laimingi mokiniai

Prasidedantys mokslo metai vėl atkreipė dėmesį į šiuolaikinę mokyklą ir ugdymo procesą, kuriame pagrindinė vieta turėtų tekti ne metodikoms ar mokymo priemonėms, bet mokytojui, sugebančiam kūrybiškai jomis naudotis. skaityti »

2013 metais į LOGIN atvyksta Steve'as Wozniak'as

Pasibaigė didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija LOGIN, šiemet sulaukusi rekordinio lankytojų skaičiaus: konferencijoje apsilankė apie 3 tūkst. progreso entuziastų. skaityti »