Vilniuje – progreso konferencija „LOGIN 2012“

Visi, besidomintys naujausiomis technologijomis ir interneto tendencijomis, š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis renkasi „Litexpo“ konferencijų centre, kur jau šeštus metus iš eilės vyksta didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“. skaityti »

Ateities tinklą narpliosime konferencijoje „LOGIN 2012“

Galybė sėkmės istorijų, šviežiausios IT inovacijos ir netikėti sprendimai, interneto ateities tendencijos – apie visa tai š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre kalbės ir kvies diskutuoti daugiau nei 60 pranešėjų iš Lietuvos ir 12 užsienio šalių. skaityti »

Parodoje „Resta 2012“ – išskirtinis dėmesys „protingų“ pastatų idėjoms

Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, savaitgalį baigėsi tarptautinė 19-oji statybų ir remonto paroda „Resta 2012“. skaityti »

Besidominčius būstų naujovėmis kviečia „Resta 2012“

Pavasaris – tinkamiausias metas statyti, atnaujinti, remontuoti ar įsigyti būstą. O visus tuos, kas nori nepasiklysti statybų ir remonto naujovių sraute, kviečia 19-oji tarptautinė paroda „Resta 2012“, Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ duris atverianti balandžio 12 dieną. skaityti »

„Restoje“ – modernūs namų ir biurų valdymo sprendimai

Š. m. balandžio 12–15 dienomis Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, vyks 19-oji tarptautinė statybos ir remonto paroda „Resta 2012“, kurioje savo produktus ir paslaugas pristatys 500 dalyvių iš Argentinos, Baltarusijos, Belgijos, Čekijos, Estijos, Didžiosios Britanijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos bei, žinoma, Lietuvos. skaityti »

Nacionalinė Saugesnio interneto vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų konferencija

Vasario 7 d. 9.30 val. minint pasaulinę Saugesnio interneto dieną Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks nacionalinė Saugesnio interneto vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų konferencija „Saugiai atskleiskime ir pažinkime skaitmeninį pasaulį kartu!“, kuriame saugesnio interneto tema bus kalbama su vaikais, jaunimu, suaugusiais. skaityti »

Studijų parodoje – apie galimybes pradėti verslą ir gauti jam paramą

Parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“, vyksiančioje vasario 2-4 d. Vilniuje, Lietuvos parodų centre „Litexpo“, lankytojai galės susipažinti su paramos jaunam verslui galimybėmis. skaityti »

Ateities studijos – parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“

Abiturientai ir visi norintieji studijuoti, įgyti profesiją, tobulinti kvalifikaciją kviečiami į Vilniuje vyksiančią tarptautinę žinių ir išsilavinimo parodą „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“. skaityti »

Kitą savaitę Vilniuje vyks paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“

Vasario 2–4 d. Lietuvos parodų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5) vyks dešimtoji tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“, skirta visiems, norintiems studijuoti, įgyti profesiją, gilinti kvalifikaciją, siekiantiems karjeros. skaityti »

Vilniaus knygų mugė vėl atveria nepakartojamą pasaulį

Naujos knygos, pamėgti ir dar nežinomi autoriai, įkvepiantys susitikimai, karštos diskusijos, meno parodos, kino salė – gerai pažįstama ir kas kartą kitokia Vilniaus knygų mugė vasario 23-26 d. vėl taps lankomiausia vieta sostinėje. skaityti »