Lietuva išmaniųjų mokytojų skaičiumi lenkia kaimynes

26 Lietuvos mokytojai pateko tarp 4 tūkst. visame pasaulyje, kuriems „Microsoft“ suteikė mokytojų novatorių-ekspertų vardą. Šiuo skaičiumi Lietuvos pedagogai lenkia kolegas Baltijos šalyse ir tokias valstybes, kaip Šveicarija ar Japonija. skaityti »

„Microsoft“ praneš klientams apie gresiantį kibernetinį pavojų

Kompanija „Microsoft“ prisijungė prie bendrovių, kurios perspėja savo klientus apie bandymus nesankcionuotai prisijungti prie jų asmeninių duomenų. skaityti »

„Microsoft“ pasirūpino asmenukių grožiu

Artėjant Naujiesiems metams, kompanija „Microsoft“ išleido programėlę „iPhone“ telefonams, skirtą susikurti gražią asmenukę. skaityti »

„Apple“, „Alphabet“ ir „Microsoft“ – didžiausios pasaulio bendrovės

„The Wall Street Journal“ duomenimis, „Apple“ vis dar tebėra turtingiausia pasaulio įmonė, nepaisant to, kad per metus jos turtas nukrito. skaityti »

Atnaujintas „Skype for Business“ leis vienu metu bendrauti su 10 tūkst. žmonių

„Microsoft“ pristatė pokalbių ir vaizdo konferencijų platformos „Skype for Business“ atnaujinimus: konferencinius pristatymus iki 10 tūkst. klausytojų, vidinių PBX telefonų stočių perkėlimą į debesį, galimybę skambinti ir priimti skambučius iš įprastų telefonų. skaityti »

Lietuvą pasiekė nauji „Microsoft“ išmanieji telefonai, galintys virsti kompiuteriais

Naujieji „Microsoft“ flagmanai „Lumia 950“ ir „950 XL“, turintys naujausią operacinę sistemą „Windows 10“, jau pasiekė Lietuvą ir prekybos vietose pasirodys šią savaitę. skaityti »

„Microsoft“ kuria technologiją silpnaregiams

Bendrovė „Microsoft“ aktyviai kuria įrenginį „Cities Unlocked“, padėsiantį silpnaregiams lengviau orientuotis gatvėje. skaityti »

Programuoti galima išmokti ir žaidžiant

Programavimo įgūdžiai padės ne tik ateities karjeroje, bet ir išmokins spręsti problemas, logiškai mąstyti. Tiesa, programavimo pagrindų nebūtina mokytis sudėtingai – vaikai su jais gali susipažinti ir žaisdami mėgstamus žaidimus. skaityti »

„Microsoft“ didina informacijos saugumą

Informacinės apsaugos technologijoms kompanija „Microsoft“ išleidžia daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių per metus. Be to, įmonė siekia padėti klinetams saugoti savo duomenų slaptumą. skaityti »

„Microsoft“ išleido fantastikos rinkinį

Devyni fantastikos rašytojai, padirbėję bendrovėje „Microsoft“, sukūrė po fantastinę istoriją. skaityti »