Populiari „iPhone“ susirašinėjimo aplikacija lenkia „Twitter“

Itin didelio populiarumo sulaukusi ir ne vieną milijoną atsisiuntimų iš aplikacijų parduotuvės „App Store“ perkopusi išmaniesiems telefonams „iPhone“ skirta susirašinėjimo platforma „WhatsApp“ savo srautu, anot kūrėjų, yra kur kas didesnė už trumpųjų žinučių socialinį tinklą „Twitter“. skaityti »

Pristatyta vairuotojams skirta „Worldtrucker“ programėlė

„Volvo Trucks“ pristatė „Worldtrucker“ programėlę, skirtą vairuotojų bendruomenei. Išmaniesiems „iPhone“ ir telefonams su „Android“ operacine sistema skirta programėlė leis sunkvežimių vairuotojams bendrauti ir dalintis naujienomis kelyje. skaityti »

Dirbtinę ranką galima valdyti mobiliąja programėle

Kompanijos „Touch Bionics“ dirbtinės rankos „i-Limb“ nuo šiol paklūsta ne tik žmogaus raumenų signalams, bet ir „iPhone“ nurodymams. skaityti »

Deramasi dėl „Facebook Home“ integravimo į „iPhone“

Socialinis tinklas „Facebook“ derasi su kompanija „Apple“ dėl programinės įrangos „Facebook Home“ integravimo į išmaniuosius telefonus „iPhone“. skaityti »

Kurio išmaniojo telefono vartotojai nori mažiausiai?

Nepriklausoma tyrimų agentūra „Raymond James“ atliko rinkos tyrimą siekdama išsiaiškinti, kurio gamintojo išmanųjį telefoną vartotojai norėtų įsigyti mažiausiai, rašo AllThingsD.com. skaityti »

Neįprastai storas dėklas telefonui

Visos kompanijos stengiasi pralenkti viena kitą siūlydamos vartotojams plonesnius, gražesnius, išmanesnius ir t. t. telefonus. O štai dizainerių komanda iš Japonijos įsitikinusi, jog telefoną reikia „pastorinti“. skaityti »

„Apple“ patentavo nuo sudužimo apsaugantį mechanizmą

JAV Patentų ir prekės ženklų biuras publikavo „Apple“ patentą, kuris aprašo sistemą, apsaugančią trapiausius „iPhone“ komponentus. Tai daroma nustatant, kad įrenginys krinta, ir perkeliant telefono svorio centrą taip, kad kritimas būtų kontroliuojamas. skaityti »

Analitikai įsitikinę – šįmet pasirodys pigesnis „iPhone“

Daugelis, o ypač – „Android“ vartotojai, jau senokai aptarinėja gandus, susijusius su mažiau kainuojančiu „iPhone“. „Topeka Capital“ analitikas Brianas Vaitas įsitikinęs, jog „Apple“ šįmet tikrai pristatys mažiau kainuojantį išmaniojo telefono „iPhone“ modelį, kuris kompanijai turėtų atverti kelią į plačią Kinijos rinką, skelbia „Forbes“. skaityti »

„Apple“ prarado teises į „iPhone“ prekinį ženklą Brazilijoje

Kompanija „Apple“ prarado teisę naudotis „iPhone“ prekiniu ženklu Brazilijoje, praneša BBC. skaityti »

Gandas: „Apple“ ketina išleisti „iPhone“ su 4,8 colio įstrižainės ekranu

Internete pasklido gandas, kad kompanija „Apple“ šiais metais išleis ne vieną ir ne du, o net tris išmaniojo telefono „iPhone“ modelius, iš kurių vienas turės 4,8 colio įstrižainės ekraną. skaityti »