„Apple“ patentavo naują 3D technologiją, skirtą „iPhone“ ir „iPad“

2011 metų vasarą buvo įteiktas, o visai neseniai ir publikuotas prašymas patentuoti naują „Apple“ 3D operacinę sistemą, pavadinimu „Sensor Based Display Environment“. skaityti »

„iPhone“ – 5 metai

Prieš penkerius metus vienas iš kompanijos „Apple“ įkūrėjų bei jos vadovas a. a. Styvas Džobsas (Steve Jobs) pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną „iPhone“. skaityti »

Populiariausio 2011 metų programėlės

Šiais metais „Apple“ kompanijos populiarumas stipriai išaugo ir „gerbėjų“ ratas išsiplėtė. Dauguma tikrai turi bent vieną šios kompanijos produktą: „iPhone“, „iPod touch“ ar „iPad“. Išpopuliarėjo ir įvairios programėlės skirtos šiems įrenginiams. Tad pristatome populiariausių dešimtuką. skaityti »

Virėjų kovos... telefone

Ne paslaptis, jog prieš didžiąsias šventes visi suskumbame ieškoti dovanų. Kasmet knygų leidėjai džiaugiasi, nes vienos populiariausių dovanų – kulinarinės knygos. Tiesa, šiemet tendencijos pasikeitė, nes virėjų kovos persikėlė į mobiliuosius įrenginius. skaityti »

„U–magnet“ – patogus „žaisliukas“

Kai jau atrodo, kad senų, mums įprastų daiktų patobulinti neįmanoma, juk jie ir taip geri, atsiranda kažkas, kas tai padaro. Magnetas, bet ne magnetas – keistai skamba, ar ne? skaityti »

„Logitech“ pristatė „iPod“ ir „iPhone“ skirtą laikrodį-stovelį su žadintuvu ir radijo imtuvu

Šiandien „Logitech“ pristatė „Logitech Clock Radio Dock S400i“ –naktinio stalelio laikrodį-stovelį su žadintuvo ir radijo funkcija, skirtą „iPod“ grotuvui ar „iPhone“ telefonui. skaityti »

Spalio 4 – „iPhone 5“ premjera

Kompanija „Apple“ paskelbė, kad spalio 4 dieną „Apple“ būstinėje (Kalifornijoje) 10 val. vietos laiku bus pristatyta nauja išmaniojo telefono „iPhone“ versija. skaityti »

Išmanieji telefonai padės atlikti psichologinius tyrimus

Ko gero sunku įsivaizduoti gyvenimą be mobiliojo telefono, o juolab be išmaniojo. Taigi visai nenuostabu, jog rinkos ekspertai prognozuoja, kad išmaniųjų telefonų vartotojų skaičius visame pasaulyje iki 2013 m. turėtų viršyti vieną milijardą. Tačiau šis patogus prietaisas gali ne tik atlikti mums įprastas funkcijas, bet ir padėti mokslininkams. skaityti »

„iPhone“ pagelbės keliaujantiems po Prahą

Prahos transporto įmonė (Dopravní podnik hlavního města Prahy) išleido elektroninę Prahos gido versiją „33 Prague Trips“, kuri visų pirma orientuota į turistus. skaityti »

„iPhone“ skirta programa padės išsirinkti arbūzą

Neseniai sukurta taikomoji programa išmaniesiems „iPhone“ telefonams, padėsianti nustatyti arbūzo sunokimo lygį. skaityti »